Wiertara Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Przy zakupie łańcucha ja sugerowałbym się ceną. W katalogu są DIDa są ceny sugerowane więc jeżeli gdzieś ta cena dużo się różni to łatwo się domyśleć ze to może być podróba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 na innym forum ludziska na napedowych maja D.I.D :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Swoja drogą to Chińskie podróby pewnie by miały identyczne oznaczenia jak oryginały...Może taka polityka DIDa że raz tak drugi raz inaczej??? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Przy zakupie łańcucha ja sugerowałbym się ceną. W katalogu są DIDa są ceny sugerowane więc jeżeli gdzieś ta cena dużo się różni to łatwo się domyśleć ze to może być podróba... Dokladnie - jakies 3 lata temu kupilem po prostu najdrozszy lancuch DID jaki byl + najdrzszy komplet zebatek - calosc kosztowala mnie okolo 1300 pln- nie wiem jaki model, ale na lancuchu nie ma zadnego napisu, na lancuchu mam zrobione ponad 30 tys, i zabardzo nie ruszona regulacja, zbytnio o niego nie dbam, i mysle po ogledzinach ostatnich ze kilkanascie tysiecy spokojnie wytrzyma, cena to podstawa - przed tym lancuchem mialem jakiegos irysa - popekal w 7 miejscach po jakic 2 tys km - ale kosztowal cos okolo 200-300 pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Cena najczęściej stanowi również jakość.. Więc oszczędzać nie ma co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 na innym forum ludziska na napedowych maja D.I.D :bigrazz:A ja na X-ringu mam DID. Po prawie 6kkm jeszcze nie naciągałem, chociaż można by było już skorygować o pół/jeden ząbek. Z drugiej strony motocykl też nie jakiś pożeracz łańcuchów (ER-5). Z zębatkami dałem nieco ponad 3 setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A ja na X-ringu mam DID. Po prawie 6kkm jeszcze nie naciągałem, chociaż można by było już skorygować o pół/jeden ząbek. Z drugiej strony motocykl też nie jakiś pożeracz łańcuchów (ER-5). Z zębatkami dałem nieco ponad 3 setki.cosik tanio... ja za swoj komplet (lancuch Oring + zebatki) dalem ponad 600zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 cosik tanio... ja za swoj komplet (lancuch Oring + zebatki) dalem ponad 600zl.Nom, chyba, że tzw. oficjalny i jedyny importer na Polskę sprzedaje podróby ;) Bo kupowałem w ścigaczu.pl, a na pudełku były naklejki firmy Motor-Land. Zobaczymy co będzie po większym przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 tez kupilem D.I.D. (tak bylo na pudle) na X-ringach.cena samego lancucha to 280 zl.kupowalem od seba-motocykle na ogniwach wybite jest DID, nie sprawdzilem na folii jakie byly napisy.jak potrzmya do wakacji to bedzie dobrze :D Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na łańcuchu rozrzadu zakupionym w larssonie wybite sa na ogniwach DID , Japan , FTS 219. Wyglada na oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 wlasnie ponoc larsson ma tylko podroby :banghead: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ale łańcuchów czy ogólnie częsci?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jak larsson ma podróby łańcuchów to co sprzedają koledzy na allegro ? - podróby podróbek? Nie przesadzaj.Kup se łańcuch firmy Borg Warner - tourmax . Moze ten nie jest podrabiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie przesadzam , oryginalne lancuszki maja D.I.D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 hahaha!! to myślisz ze jak podrobią cały łancuch to nie moga zrobić d.i.d ?? czy specjalnie robia did zeby ruchu sie zastanawial ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi