kornol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 zrob to samo z moimhehe, tiaa, moim też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to podstawcie sprzęty pod moj dom :flesje: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jak chcesz sie szybko nawrucić to najlepiej : Siedzieć na moto , przesunąć sie lekko w tył , strzelić mu ze sprzęgła na 1 , automatycznie ci przód moto idzie w górę , jak moto jest w górze to szarpnąć w jedną strone i moto sie obraca ;p tylko trzeba potrenować xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wczoraj obrócić go obróciłem, ale mi potem spod dupy wyjechał i mimo handbaru obejma od klamki sprzęgła złamana :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wczoraj obrócić go obróciłem, ale mi potem spod dupy wyjechał i mimo handbaru obejma od klamki sprzęgła złamana :cool:Znajdź sobie bardzo małe wzniesieni lub górke z najazdem i zjazdem. Wjeżdżaj na nią powoli i odchlaj się stojąc na podnóżkach lub siedząc. Złap balans ciałem, tak żebyś nie musiał dodawać gazu a zjeżdżać z górki na kole (jak najdalej od zjazdu stawiaj moto na 2 koła). Jak to opanujesz, to na szczycie wzniesienia poczujesz moment , w którym będziesz mógł obrócić moto. Potem to samo na płaskim. Niezawodna metoda nauczyłem tak wiele osób. Najważniejsze to wyczucie balansu moto. Rób wszystko na małych prędkościach, potem sprzęgło i gotowe. Trening ok. 2 dni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A ja to chyba już zawsze będę jeździł na stojąco ... jak jechałem moto po polno-leśnej drodze na stojaka to mi sie super prowadziło i miałem 100% kontrole nad moto a jak usiadłem to zacząło mną machać na śliskim błocie i gleba na lewą strone ..... przeleciałem przez kierownice no i sie kierownica lekko skrzywiła .... ;/ skicha :) Pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) A ja to chyba już zawsze będę jeździł na stojąco ... jak jechałem moto po polno-leśnej drodze na stojaka to mi sie super prowadziło i miałem 100% kontrole nad moto a jak usiadłem to zacząło mną machać na śliskim błocie i gleba na lewą strone ..... przeleciałem przez kierownice no i sie kierownica lekko skrzywiła .... ;/ skicha ;) Pzdr :biggrin: No wiesz ciężko tak zawsze na stojąco jeździć od czasu do czasu mozna sobie zasiąść na kanapie :evil: Edytowane 4 Maja 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No wiesz ciężko tak zawsze na stojąco jeździć od czasu do czasu mozna sobie zasiąść na kanapiemi to ciężko na XT złapać dobrą pozycje na stojaka, na siedząco sie jezdzi dobrze, ale na stojaka po prostu źle. Co innego w DR gdzie mam podwyższoną kierownice o 5 cm do góry.Zastanawiam sie czy nie zrobić czegoś takiego w XT , musze sie dobrze przypatrzeć bo w XT seryjna kiera a w DR renthal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No właśnie jeszcze chodzi jaki mamy moto ;P Mi sie np dobrze na stojaka jeździ bo jak siadam bo nosi mną na boki no , ale fakt cały czas nie stoje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 siadać powinno się tylko na ostrzejszych zakretch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 siadać powinno się tylko na ostrzejszych zakretchI tak robie. Ale czasami po prostu ze zmecznia musze usiasc na chwile ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No prawda prawda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tu koles pokazuje jak powinno sie prawidlowo pokonywac wode.http://pl.youtube.com/watch?v=AnyTjURH-_I&feature=relatedpredkosc najazdowa tez spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2QoXUALdL6k a tutaj instrktaż przejazdu przez błoto :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Tu koles pokazuje jak powinno sie prawidlowo pokonywac wode.http://pl.youtube.com/watch?v=AnyTjURH-_I&feature=relatedpredkosc najazdowa tez spoko :biggrin: Tutaj jest to pokazane nieco bardziej hardcore-owo :icon_biggrin: :P http://pl.youtube.com/watch?v=96xAnbFtQ5Q :lalag: :buttrock: Edytowane 4 Maja 2008 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi