Qba1986 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Dobrze wiedziec takie rzeczy masz kogos w rodzinie z GSM bo tyle wiesz ? :buttrock: 8) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 hehehe, nie mam nikogo w rodzinie z operatorow GSM :buttrock: Poprostu interesuje sie tym i tyle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ponieważ padły tu kilka razy pytania, co do stroju to ja mam takie:Słyszałam, że odradza się jezdne w glanach? Podobno czuby szybko robią [gdyż są metalowe- choć przecież nie wszystkie] się zimne i nie mam się w nich wyczucia :?: Ja w glanach chodzę już chyba od czterech lat – mam wyczucie. No ale nie wiem jak na moto. Ja mam niestety tylko glany no i jakieś tam adidasy? Na początku muszę kupić rękawiczki, kask no i koniecznie [w moim przypadku] ochraniacze na kolana. Więc co jest lepsze glany czy adidasiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 no to juz chyba lepsze glany, chociaż glany "skracają" nogi i w ogóle dziewczyny w glanach są mnej kobiece. ale póki nie uzbierasz na porządne buty to jeździj w glanach bo adidasy odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba1986 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgadzam sie lepsze glany. Ten glan usztywnia jakosc kostke? Podstawa musi trzymac noge w kostce :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mi nie chodzi o moją urodę na moto [a przynajmniej nie teraz]. O swój wygląd zadbam jak będę miała więcej kasy. Teraz chodzi mi tylko o to, co lepsze adidasiki czy glany – skoro glany to git :buttrock: chociaż glany "skracają" nogi Tego nie kumam? Jak to skracają nogi?.... :| Długie tak - trzymają nogę w kostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Tego nie kumam? Jak to skracają nogi?.... no to stań przed lustrem w glanach, a potem w zajebistych czarnych kozakach z duzym obcasem i bedziesz wiedziala o co mi chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 U mnie to nie ma żadnej różnicy czy jestem w glanach czy nie – jestem dość wysoka prawie 180cm – nie noszę obcasów, bo bym była wyższa od każdego faceta… :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 jak myslicie, co kupic, rekwice, czy takie oslonki na dlonie????? :roll: a moze lepiej to i to????? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 jak myslicie, co kupic, rekwice, czy takie oslonki na dlonie????? a moze lepiej to i to????? Rękawice to podstawa tak jak kask. One dają Ci lepsza przyczepnośc do manetek, chronią przed gałenziami i jak sie przewrócisz to sobie rąk nie pozdzierasz. Co do osłon to najlepiej kupic handbary bo takie zwykłe to praktycznienic nie dają a ten uratują ci nawet palce przed połamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 I mam już chyba ostatnie pytanie – chciała bym kupić kask na enduro ale do 200 pl z taką odsuwaną do dołu szczęką [mój kumpel kupił taki za 150]. Jakiej firmy najlepiej kupić w takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Co do osłon to najlepiej kupic handbary bo takie zwykłe to praktycznienic nie dają a ten uratują ci nawet palce przed połamaniem.tylko zauważ co sie dzieje z twoimi rękami przy glebie jak ci sie zaklinują w handbarach.... :arrow: łamią sie w łokciach :)chciała bym kupić kask na enduro ale do 200 pl z taką odsuwaną do dołu szczęką niestety nie wiem jaki to jest kas z odsuwaną do dołu szczęką, ale za 200zł na enduro kupisz kask OSBE ENDURA, poszukaj na allegro, ale nie kupuj drożej niż 210zł. kask jest niestety chu**wy, ale za 200 lepszego nie kupisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Chodzi mi konkretnie o kask jednokolorowy. Mój kumpel kupił fajny za 150 pln. Tak – na allegro jestem często, ale nie ma tam nic, co by mi się podobało kolorystycznie.Nie znoszę takich zapaćkanych… :/ Odsuwana szczęka – tak jak by na uszach miała zawiasy i można ją odchylić nieco w duł, że jej górna część jest poniżej brody. Post zmieniony przez Dominika, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Co do blokad to jest tak, że silniki sa blokowane do konkretnych mocy według przepisów ( najczęsciej niemieckich jezeli chodzi o 80 i 125) 50 sa blokowane po to żeby nie przekroczyły predkosci 50 km/h. Dobre 50 ( czytaj derbi, rmx, hm) po odblokowaniu maja koło 10 koni a takie zwykłe japonie koło 5. 80ccm mją koło 10-12 tyle ze charakterystyka silnika jest o niebo lepsza niz w 50. Co do osiągów MTXa to w zależnosci od stanu i przełożenia moze jechac od 60 do 100 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mój MTX leciał 100km/h i przyspieszenie miał też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi