Soku11 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dokladnie :) W zkarecie hebel nie pomaga. Wtedy odwija sie manetke na full i liczy na farta ze bokiem sie wejdzie. PODZRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja mam tylko bardzo słaby ( Muszę wymienić okładziny) i hamuje obydwoma na raz.. Ale więcej jednak przednim.. Mam w DT z przodu i tyłu bęben więc nie ma się za bardzo czego obaiwać,że zblokuje koło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 http://img168.imageshack.us/img168/9472/torja0.jpg - Jak przez takie coś przejechać ?? :buttrock: Fotka toru w Lesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 http://img168.imageshack.us/img168/9472/torja0.jpg - Jak przez takie coś przejechać ?? :bigrazz: Fotka toru w Lesznie.najlepiej objechac trawą obok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 http://img168.imageshack.us/img168/9472/torja0.jpg - Jak przez takie coś przejechać ?? Fotka toru w Lesznie. Podstawa mocno 3mać motocykl kolanami,oczywiście stać pochylenie do tyłu,ręce PRAWIE wyprostowane jednym gazem i OGEŃ . ten widok nie jest mi obcy :buttrock: na każdym torze o sypkiej nawierzchni(pisek) wyrabiają się takie niby whoopsy.Więc tak jak wyżej napisałem i będzie git,3malsY !! :bigrazz: Baklazan daruj sobie takie odpowiedźi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dokladnie jak pomyk mowi, aaa tak wogole to dziwia mnie takie pytania co jak itp. Zastanawia mnie jak jezdzicie. Widzicie przeszkode to wracacie jak najszybciej do domu piszecie na forum, dostajecie odpowiedz i dopiero ja pokonujecie?? Ludzie doswiadczenie jak bedziecie jezdzic to sie sami dowiecie znajdziecie swoj wlasny sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dokladnie :flesje: W zkarecie hebel nie pomaga. Wtedy odwija sie manetke na full i liczy na farta ze bokiem sie wejdzie. PODZROto fajnie masz jak liczysz na szczescie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Powiedzcie w jaki sposób jeździcie w zakrętach w lekkim terenie? Bo ja mam cykora jechać szybciej, chyba trzeba zastosować boczny uślizg, czy obejdzie się bez tego? No i chyab na siedząco, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Nom licze tylko na szczescie bo sie inaczej nie da <hahaha> Tak na serio to jak odwiniesz w zakrecie to nie ma bata musisz wejsc :flesje: Trzeba tylko kontrolowac polozenie moto <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 http://img168.imageshack.us/img168/9472/torja0.jpg - Jak przez takie coś przejechać ?? :flesje: Fotka toru w Lesznie.Po wewnętrznej przy samej trawie jest w miarę równo, podstawa to wybierać równy to jazdy żeby nie tracić siły. Oczywiście jeśli ten równy odcinek będzie odgrodzony taśmą to trzeba jechać w tych jamach na stojąco, mocno przechylonym do tyłu i bez zamykania gazu. Do zawodów to pewnie wyrównają chyba że celowo zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 u nas w zakrecie tez takie byly - kiepska sprawa, zle sie po tym jedzie, ale teraz naszczescie wyrownali i jest sie jak na hopke napedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 nauka jazdy dla anglojezycznych:http://www.yamaha-motor.com.au/hot_news/in...er_training.asppozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 nauka jazdy dla anglojezycznych:http://www.yamaha-motor.com.au/hot_news/in...er_training.asppozdrDzięki.Poczytam i napewno przyda się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ja ostatnio mam jakas dziwna shize ,lece ok 80 km/h polna dosc gleboka piaskowa droga, czasem trafia sie jakis bardziej ostry zakret a ja zamiast wejsc w niego z 10 m przed nim panikuje i zaczynam hamowac jadac prosto ,ale i mam wrazenie ze moto nie moge polozyc za ostro . Czy moze to byc wina zjechanej (ok 6 mm) i kiepskiej firmowo kostki , A moze poprostu ten typ tak ma ?? :( wkoncu 180 kilo :notworthy: .Przednia kosta jest ok 10 mm i wyrazne kwadraty Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ja ostatnio mam jakas dziwna shize ,lece ok 80 km/h polna dosc gleboka piaskowa droga, czasem trafia sie jakis bardziej ostry zakret a ja zamiast wejsc w niego z 10 m przed nim panikuje i zaczynam hamowac jadac prosto ,ale i mam wrazenie ze moto nie moge polozyc za ostro . Czy moze to byc wina zjechanej (ok 6 mm) i kiepskiej firmowo kostki , A moze poprostu ten typ tak ma ?? :) wkoncu 180 kilo :clap: .Przednia kosta jest ok 10 mm i wyrazne kwadraty Ja czasem właśnie mam to samo :clap: jade i przed samym zakrętem zamiast odwinąć manete i wejść w zakręt, panikuje i po heblach :notworthy: Myślę, że jest to kwestia poćwiczenia z mniejszymi prędkościami i nabrania wprawy/pewności siebie (przynajmniej w moim przypadku) po czym można już ostrzej (czyt. szybciej) wchodzić w zakręty i cieszyć się wszystkimi walorami jazdy enduro :notworthy: pzdr. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi