motorider Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Czy ktoś ma jakieś zdjęcie lub rysunek wolnego koła oraz sprzęgiełka (bendixa) do rozrusznika do Simsona albo wie gdzie można kupić coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 powinienes dostac to na allegro klient ma pelno czesci do simsona i ma zawsze tlo zdj na zolto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 gdzieś w necie czytałem że simsony niektóre miały w standarcei rozrusznik, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja na Twoim miejscy bym wpisał w google.pl ''forum simson'' google by Ci coś znalazło i tam się spytaj, Oni będą wiedzieć najlepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 koszt calej przerobki kolo 300zl.Czy to gra warta swieczki ?Czy naprawde nie mozna lekko kopnac ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Nie ważne jaki jest koszt tej przeróbki. Na allegro ostatnio pojawiło sie kilka niedrogich rozruszników, ale niestety niekompletne, zawsze barkuje tego wolnego koła, ktorego nigdzie nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 rozruszniki byly na 100% mmontowane w simsona sr ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Wolf Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Szukaj Wojtka Kniazia na allegro ma nick Kniaziw sprowadza części do simsonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie wiem co rozumiesz jako "wolne koło", ale bendix mam w dobrej cenie. W razie czego pisz na gg 475462. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 gdzieś w necie czytałem że simsony niektóre miały w standarcei rozrusznik, ale nie wiem ile w tym prawdy. W simsonie byly rozruszniki !!! Kumpel ma simsona sr 50 z 1989 i ma w nim orginalny rozrusznik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Pewnie SR50CE, do zwykłego sr podobno ciężko jest go dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio17 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 nie rob se kolego kosztów bo to nie ma sensu pchać sie w koszty;/ zresztą kopać ci sie nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi