Shinigami Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 MOC Ty przyżywasz jakiś kryzys czy coś ? Już chyba dwa tematy z Twoim udziałem są zamknięte :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Adam, z tego co pamiętam to w zeszłym roku znaczną część śledzika spędziłeś w Rock`n`Rollu a nie w 2oo :icon_razz: I coś mi się przypomina dlaczego w tym roku mialeś się z tego powodu rehabilitować...... nieśmiały chłopak ;) W tym roku ja sobie dziabnę i będę taki mądry jak wszyscy ostatnio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 To jest sledzik w tym roku? Jesli tak to kiedy? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja bym chętnie coś kiedyś, ale w łikendy nie ma mnie w Warszawie. Tylko czy będą chętni na śledzika w tygodniu? Np. W czwartek jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja bym chętnie coś kiedyś... A może wreszcie "na rybkę"? Zapomniałaś już o nas :icon_rolleyes: Info jak zwykle jest we właściwym wątku :cool: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A może wreszcie "na rybkę"? Zapomniałaś już o nas :icon_rolleyes: Info jak zwykle jest we właściwym wątku :cool: R. Zapomnieć, nie zapomniałam. Ale jest jeszcze druga część mojego poprzedniego postu, której nie zacytowałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) orientujecie sie czy w 2oo nadal jest rozdawnictwo naklejek na tyl puszek? no i czy sa jeszcze jakies plany na przed swietami? nie chcialbym grzac maszyny po proznicy java script:emoticon(':icon_biggrin:', 'smid_12') Edytowane 19 Grudnia 2009 przez dreed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Hop hop! Jest tu kto?! Wybiera się ktoś może w piątek do 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 i co z tym piątkiem? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 W moim przypadku wieczor w pracy :P Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja ostatnio (wtorek chyba) byłem i mógłbym też jutro wpaść. Pogoda dzisiaj dopisała a na jutro zapowiadają podobną :wink: Tylko myślę raczej o godzinach mocno wieczornych wręcz nocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kurcze zima to sie nie chcialo mi do tego dzialu zagladac... ;) A tu prosze, ludzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ba, nie dość, że tu to i w dwóch kółkach wtedy byłem jak mówiłem ale Asia nawet nie raczyła mnie poszukać a trudno było przegapić jedynego motocyklistę kuriera z blond włosami na sali :wink: Ale za to jaki RISPEKT wśród młodzieży był. Jazda w zimę to większy szacun niż szpanowanie latem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ba, nie dość, że tu to i w dwóch kółkach wtedy byłem jak mówiłem ale Asia nawet nie raczyła mnie poszukać a trudno było przegapić jedynego motocyklistę kuriera z blond włosami na sali :wink: Bo Asia w końcu nie dotarła, w związku ze znikomym odzewem ;) A Ty mi lepiej powiedz czemu nam na Wilczą ciągle tylko rowerkowców przysyłacie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Czyżby Asia pracowała w Marguard Media ? :wink: To wasza wina w 90% :icon_mrgreen: Rowerki są wysyłane przez dyspozytorów do kursów bliskich lub superexpressów (pod warunkiem, że to nie jest za daleko). Inny powód to taki, że mogę być zwyczajnie za daleko i poprostu szybciej dotrze lub bardziej po drodze dotrze tam rower. Ot i cała filozofia. P.S Mało se dupska nie odmroziłem a Ty olałaś sprawę no :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi