shuy Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Na ponury klimat nie ma innej rady jak czas. Nie da się cieszyć po tragedii ale to minie. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) A od czego zalezy, że ten pub jest zamknięty? Brak właściciela? Brak woli? Żałoba? Bo myślę sobie, ze nawet pomimo całego smutku i żalu - wiele ludzi usiadłoby w środku, żeby powspominać, poopowiadać anegdotki czy po prostu podumać... Edytowane 2 Września 2009 przez Candlekeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Może ktoś kto był bliżej Griszy wybadałby sprawę? Przydało by się coś ruszyć w tym temacie. Nie wierzę, że nikt nie chce pociągnąć tego dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Z tego co słyszałem, to Rodzice nie chcą pozwolić na otwarcie, jednak nie do końca to sprawdzona informacja. Ja słyszałem wersję, iż istnieje możliwość, że knajpę przejmie brat (?) śp. Griszy, tylko wpierw trzeba załatwić sprawę od strony prawnej (postępowanie spadkowe?), bo nie może być tak, że knajpa generuje dochód na osobę zmarłą. Też nie jest to potwierdzona informacja. Teraz widac jaka jest pustka, jaki deficyt takich miejsc. Każde inne bedzie chyba tylko namiastką, tandetną podróbą i wydaje mi się że próbą przejęcia tej całej całej rzeszy motocyklistów a raczej potencjalnych konsumentów i ich portfeli. To miejsce każdy znał. Grupa bywalców stale rosła. Ludzie przyjeżdżający tam potrafili stworzyć fajny klimat. "Dwa Koła" niezaprzeczalnie miały swój niepowtarzalny klimat. Niby jest parę motocyklowych knajp w okolicy, niekoniecznie tandetnych, ale wydaje mi się, że to już nigdy nie będzie to samo. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja słyszałem wersję, iż istnieje możliwość, że knajpę przejmie brat (?) śp. Griszy, tylko wpierw trzeba załatwić sprawę od strony prawnej (postępowanie spadkowe?), bo nie może być tak, że knajpa generuje dochód na osobę zmarłą. Też nie jest to potwierdzona informacja. Dokładnie tą samą wersję słyszałam od osoby dość blisko związanej z ŚP. Griszą, więc może jest w niej ziarnko prawdy. Aczkolwiek słyszałam też, że w miejscu 2oo ma stanąć parking typu "Park and Ride" :evil: ale takiej możliwości w ogóle nie biorę pod rozwagę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dziś knajpa ruszyła. Potwierdzam, właśnie wróciłem z Dwóch Kół. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dziś knajpa ruszyła. Skąd wiesz? Czy to aby pewna informacja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Co sie głupio pytasz jak byłeś?!?!?! :icon_mrgreen: No to co? Czwarteczek? Czy Wtoreczek? :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 we wtorek wieczorem pewnie podjadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 we wtorek wieczorem pewnie podjadę ;) To może i Ja wpadnę :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wtorek to dobry dzień :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 we wtorek wieczorem ... O której jest "wieczorem"? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 To może i ja po lekarzu podskoczę na chwilkę? :) Pewnie ok. 18.30-19 bym dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wieczorem czyli ok. 19:30 :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To może i ja bym podjechał. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi