turtel Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Podbijam temat, będę w czwartek, wybiera się ktoś ? W zależności od pogody albo na :) albo na :P :)Ciekawa inicjatywa, tylko czemu w czwartek ;). Akurat czwartki często mam zarezerwowane na niemotocyklowe spotkania, w zeszlym tygodniu udało mi się jakoś to pogodzić, tym razem chyba nie dam rady. Może w środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 bo w czwartki spotykają się tez afrykańcy i precle :) więc jak ktoś się spóźni, lub już pojedzie dzidować na mieście to zawsze jest z kim pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pozdrowcie ode mnie cale "Dwa Kola". Ja Was serdecznie pozdrawiam z lotniska w Incheon (Seul), skad zaraz lece dalej.Olsen :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pozdrowcie ode mnie cale "Dwa Kola". Ja Was serdecznie pozdrawiam z lotniska w Incheon (Seul), skad zaraz lece dalej.Olsen ;)OOOOOOOOOOLSEEEEEEEEEEN :) :) :P jak tam w dalekich krajach? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 i powiedz czy to prawda.. ze noo.. one maja w poprzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pozdrowcie ode mnie cale "Dwa Kola". Ja Was serdecznie pozdrawiam z lotniska w Incheon (Seul), skad zaraz lece dalej.Olsen ;)Olsen, załóż oddzielny Temat, chętnie poczytamy co tam u ciebie :) Pozdrowienia :) p.s. Jak pogoda będzie w miare to jestem w Czwartek :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 OOOOOOOOOOLSEEEEEEEEEEN :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: jak tam w dalekich krajach? :DPowiem tak: koreanskie stewardessy sa zajebiste! (ok, moze nie wszystkie, ale ja dobrze trafilem) Mialem okazje nieco podszlifowac jezyk :icon_razz: podczas lotu z Monachium do Seulu. Olsen, załóż oddzielny Temat, chętnie poczytamy co tam u ciebie :buttrock: Pozdrowienia :biggrin: OK, postaram sie zdawac relacje na biezaco, a teraz pedze do gate'u, bo moj samolot za jakis niedlugi czas odlatuje.Trzymajcie sie! i powiedz czy to prawda.. ze noo.. one maja w poprzek? :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 i powiedz czy to prawda.. ze noo.. one maja w poprzek?ech... ten co innym sexizm zarzucal... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 będę dzisiaj 18:30/19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dupa, zebranie w Szkole syna :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 będę dzisiaj 18:30/19:00 Dzień dobryPrzepraszam, że zakłócam :banghead: Jednak zmuszonam zwrócić się do Was z zapytaniem, czy bar 2oo o którym piszecie to radosna kontynuacja baru przy ul. Bema ? Pytam, gdyż miałam przyjemność być tam kilka razy, jednak bardzo dawno temu. Po uszach obiła mi się tylko informacja, że baru już nie ma, zresztą jak aktualnie kliku innych w stolicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dzień dobryPrzepraszam, że zakłócam :banghead: Jednak zmuszonam zwrócić się do Was z zapytaniem, czy bar 2oo o którym piszecie to radosna kontynuacja baru przy ul. Bema ? Pytam, gdyż miałam przyjemność być tam kilka razy, jednak bardzo dawno temu. Po uszach obiła mi się tylko informacja, że baru już nie ma, zresztą jak aktualnie kliku innych w stolicy. Pozdrawiam Tak, to bardzo radosna kontynuacja znajdująca się w sumie niedaleko poprzedniej siedziby :banghead: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tak, to bardzo radosna kontynuacja znajdująca się w sumie niedaleko poprzedniej siedziby :banghead: dziękujemiłej reszty dnia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 jade z Bolem do ASO... wiec raczej mnie nie bedzie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) dziękujemiłej reszty dnia :wink:Dżizaskrajst :eek: :) Cóż za, niespotykana tu, kultura ;) .Skąd tu taka miła istota :icon_mrgreen: ?pzdr Edytowane 4 Października 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi