Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 histeryzujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 To chociaż te, w których będziesz widziała co się dzieje z przodu gdy będziesz patrzeć do tyłu załóż :) A kwesii 2oo - było dać znać, bo wczoraj śmigałem kursem powrotnym po 20:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ok. następnym razem puścimy samolot z transparentem informującym o spotkaniu, żeby latał nad całą Warszawą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ok, postaram się zajechać następną razą i zaziorać czy ktoś się lansuje w okolicy 2oo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no to z góry informuję-w czwartek wypad do 2oo!! :) mam nadzieję, że tym razem będzie więcej ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no bo wczoraj to pewnie było nudno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 W Czwartek powiadacie ..................... hmmm................................ :biggrin: p.s. Dobra, ide pośmigać bo nie pada :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 to nie wiem gdzie ty mieszkasz jak nie pada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 oj tam. jak nie widzę co się za mną dzieje, to się mniej stresuję :D I to się nazywa jazda po bandzie :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no to z góry informuję-w czwartek wypad do 2oo!! :biggrin: mam nadzieję, że tym razem będzie więcej ludzi :bigrazz: Do ktorej bedziecie siedzieli bo ja bede mogl wpasc tak kolo 22:30. Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Do ktorej bedziecie siedzieli bo ja bede mogl wpasc tak kolo 22:30.trudne pytanie... :biggrin: jakby co-600244892 I to się nazywa jazda po bandzie :bigrazz: :Dbo trzeba być twardym a nie miętkim ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ciekawe czy uda mi się przyjechać motocyklem. Greedo wiesz coś o tym ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ciekawe czy uda mi się przyjechać motocyklem. Greedo wiesz coś o tym ? ;)Pewnie sie nie uda :biggrin: p.s. U mnie padało rano później było oki :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam Pomyśle czy dam rade bo siekiere mam na karku.Ale może wszystko się uda. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 nie wiem kim jest ta Siekiera, ale możesz ją zabrać :cool: poza tym to w czwartek ma śnieg padać. ech. zobaczymy co to będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi