pszczola35 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 I ja się pochwalę :biggrin: Huuurrra, dzisiaj o godz. 8.00 odbył się mój egzamin na kat. A. Masa stresu, ale opłacało się, haha ...ostatnia w kolejce...jak zwykle ;) Jestem okropnie szczęśliwa, spełnienie moich marzeń, bez jazdy na "dzikusa", to jest TO!! W końcu mogę śmigać bezstresowo!! Do zobaczyska na traskach :bigrazz: Przeszczęśliwa , Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gratulacje!!!! Korzystaj z pogody!!!! Do zobaczenia na trasie ;) :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 piękne dzięki !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A to sie wsrteciuchu nie pochwalilas w mailu !!!! :P Gratulacje Agus i teraz dopiero zacznie sie nauka jazdy :buttrock: Mozesz bez nerwow smigac po miescie, ale .............. poczekaj jeszcze na odbior prawka bo jak Cie zlapia to jeszcze moga Ci zabrac :banghead: Jeszcze raz GRATULACJE !!!! :clap: :clap: :clap: Jestes dzielna dziewczynka :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Michaś, Buziaki, jak tylko przytaszczysz się do W-wy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 :biggrin: GRATULACJE :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gratulacje :P Opowiadaj jak tam ten egzamin przebiegal :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neopmi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gratuluje i zycze milego smigania oraz duzo milych przezyc na 2 kolkach :lalag: :clap: :biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gratulacje :crossy: Opowiadaj jak tam ten egzamin przebiegal :biggrin: Trochę stresów to kosztowało: było nas w sumie 3 osoby. 2 kolegów i ja. Oczywiście...mając to szczęście...zawsze startuję, jako ostatnia :buttrock: Pan egzaminator, bardzo cierpliwie patrzył i słuchał, tego co mam mu do powiedzenia na temat mechaniki pojazdu...Potem plac manewrowy i po ogłoszeniu, że wszyscy przeszliśmy dalej, zaczęło się oczekiwanie na tzw. miasto... Hm...tutaj stres, zajechanie drogi przez ciężarówkę, ostre hamowanie, a potem ratowanie się przejazdem przez skrzyżowanie i "wymuszoną" nawrotką po drugim wezwaniu - "zawracamy" (niestety pierwszego nie usłyszałam). :biggrin: Jednakże opłacało się, jak choroba - cała nerwowa otoczka - bo mam to o czym marzyłam od szczenięcych lat i teraz mogę powiedzieć z otwartą przyłbicą, że nie straszne mi będą kolejne wypady na moto, zacz to cała przyjemność :wink: Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No to teraz Śmigaj Śmigaj :icon_question: , narazie pogoda jest chociaż sezon niby zakończony. A wy slyszeliście coś o tym ? Bo ja jeszcze nie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 [...] nie straszne mi będą kolejne wypady na moto, zacz to cała przyjemność :bigrazz: Aga No to teraz pozostaje Ci zaczac regularnie smigac i poznac smak podrozy na motocyklu.Np. dwie godziny w ulewnym deszu na autostradzie jadac 130 km/h :icon_razz: Fuck !!! przemoklem az do skarpetek !!! :buttrock: :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Super :icon_mrgreen: Gratulacje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi