Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ech.... i znowu w pracy.... :) nic mi nie mów. Mój organizm dojdzie do równowagi biologicznej najwcześniej za 10 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A ja dziękuje współlokatorom za audycje wokalne na dwa zdania;) Dzięki wszystkim za miła atmosfere, dziękuje sobie że zostawiłem aparat fotograficzny w domu. Dziękuje mojej Pszczółce że się nie obraziła na mnie za wlanie bandyckiego paliwa do baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja też zasypiam przy biurku!POZDRO :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ech.... i znowu w pracy.... :)nic mi nie mów :) :D ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ps.rad3k nie mów ze nagrywałeś tą rozmowe ???????? Niestety tej nie,ale na pocieszenie mam akcje z murka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zajefajnie było!!!! :biggrin: Adam, fajna organizacja, super zabawa!!!Kac gigant, droga fajna, pogoda super.Szkoda tylko że się skończyło. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ja myślałem że tam umre ze śmiechu:definicja shimmy: jak zap***dalasz w zakręcie i uśliźnie Ci się przednie koło - to jest shimma :biggrin: chyba to miałem na skuterze ;))) a R1 co to jest 160 koni przecież miałem samochód z taką mocno i dawałem sobie rade :bigrazz:))))było rewelacyjnie - jesteście wszyscy dobrze po*eba... w pozytywnym znaczeniu tego słowa ps. rad3k nie mów ze nagrywałeś tą rozmowe ???????? kurna jeszcze mam kaca :/ "Ja miałem espero 2 litry i powiem wam nie byłem zadowolony" :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ja myślałem że tam umre ze śmiechu:definicja shimmy: jak zap***dalasz w zakręcie i uśliźnie Ci się przednie koło - to jest shimma ;) chyba to miałem na skuterze :bigrazz:)) a R1 co to jest 160 koni przecież miałem samochód z taką mocno i dawałem sobie rade :())))było rewelacyjnie - jesteście wszyscy dobrze po*eba... w pozytywnym znaczeniu tego słowa ps. rad3k nie mów ze nagrywałeś tą rozmowe ???????? kurna jeszcze mam kaca :/ Ehh szkoda słów, jeszcze na dodatek nie wierzyli że Gilerką można spalić gumę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) a kto powiedział, że się nie da. Zobacz jakie foto zrobiłem ;) http://picasaweb.google.com/marcinlow/Bork...468318238972642 tylko szyszunie smigały nad głową :biggrin: Edytowane 24 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dziękuję (...)- Myszce za udostępnienie w/w sprzętu i zaufanie.Cała przyjemność po mojej stronie. ;) W miarę swoich możliwości, pomogę jeszcze nie raz. :bigrazz: Tak, pomachalas :(. Tylko sie zdziwilem ze dalej jechalismy ta sama trasa tylko ze ty troche szybciej :biggrin:. Pozdrawiam cieploNa pewnym odcinku... tak. Chciałam jeszcze zdążyć na rajd 4x4, na którym był mój syn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 pozdrowienia zza biurka, powroty do rzeczywistosci sa zawsze bolesnepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 eMZeciarze również dziękują za świetną imprezę, jak co roku zresztą :banghead: KaZet i reszta kolegów od gilerki, byliście mało wiarygodni, ale niektórzy prawie uwierzyli :clap: mam nadzieje, że Tiger się nikomu nie narzucał :P :buttrock: pzdr i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Też byłem, miód i wino piłem ale ciężko jak się mało kogo zna z facjaty. :buttrock: Mimo tego, że krótko bo tylko sobota ale i tak mam miłe wspomnienia no i poznało się paru fajnych ludzi. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 nie mieliśmy zamiarów być wiarygodni :buttrock: zbijaliśmy się - jeśli kogoś uraziliśmy hmmm.. to sami jesteście sobie winni :clap:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Kurna zboczency jedni! Ledwo wrocili i nastukali stokilkadziesiat postow!Potem trzeba przeciskac sie przez to... brrr... A tak wogole to dziekuje wszystkim za super atmosfere...Adamowi za organizacje... dales rade Stary :PMarcinowi SF za wysluchanie jego historii zycia :banghead: I wszystkim tym, ktorych znowu spotkalem lub nowo poznalem! dziekuje wszystkim za towarzystwo...dziekuje osobom, ktore opiekowaly sie Marcinem SF, kiedy znikal z mojego pola widzenia.Kurna Wrona... a Ty co? Opiekunka czy jak? :crossy: Było zajebiście... ;}Rewelacyjnie się bawiłam i żałowałam, że musiałam stamtąd wyjeżdżać ;}Jak tylko wjechałam do wawy, miałam ochote zawrócić :clap: Hmmm... a ile litrow oleju wlalas? :buttrock: do krwi przyznaje się ja...niestety rano pocharatałem się i w związku z tym od razu można było poznać żem prawdziwie wolny... bo kulawy...czlowieku... na kacu lepiej sie nie golic :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi