Olsen Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 koleżanka chce kupić skuter za 2500zł.Odradzam zakup skutera z Chin kontynentalnych (co innego z Tajwanu).Za tę kasę spokojnie można wyrwać np. używanego Peugeota SV. :flesje: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 za niecałe 2000zł mam do sprzedania suzuki katane po szlifie - jest już 60cc. zapraszam jak są zainteresowani zwłaszcza do autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Kumpel ma Kingway Coliber czy jak to tam sie pisze ;]Przez 3000km zepsuło mu się:-plastik pod bagażnikiem pękł jak wsiadła druga osoba-akumulator rozładowany-kierunki nie działają-przednia lampa raz świeci raz nie to zależy od ustawienia kabla i lampy-rama od nowości jest lekko skrzywiona-metalowy bagażnik nie bardzo pasuje do plastików.-miał jakieś problemy z gaźnikiemTo chyba (TYLKO) tyle. O to czy mogę Ci polecić tą markę chyba nie musisz się pytać ;] P.S ścigałem się z nim rowerem i...wygrałem :D Rozumiem, że dziewczynie nie zależy na osiągach, ale bez przesady Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 http://www.allegro.pl/item248149389_beta_a...aha_gaznik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 moj brat kupil yamahe jog z 2003r za 2tys.zł. (sprowadzona do lakierowania) po wszystkim wyszlo nieco ponad 2800zł i ma super szybki, bezawaryjny ,japonski skuter (wygladajacy jak nowy) w cenie nowego chinola ktory psuje sie po 2 miesiacach uzytkowania. Polecam uzywany skuter jakiejs dobrej marki... z reszta nie bede tu opisywal tych wszystkich cing ciang ciongow bo kazdy o nich prawde zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ee powiedz jej niech se kupi japońca bo to hu**stwo ale długo jeździ i nie zatrze, a szczegolnie kobieta...a tak na marginesie to jak by miala wiecej forsy to niechaj sobie kupi gilere runer 70/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedek92 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 moze bede jedym z nielicznych ale co mi tam.... ja bym zaproponowal cos innego. Keeway-silniki minarelli horyzontal firma wegierska niestety produkowany na tajwanie ale.....moj mlodszy brat ma takiego trzy lata i zrobil prawie 10000 km i nic mu nie padlo. gdy go odblokowal to 75 zaden problem.:) na kolo tez postawia za 3500 kolezanka kupi najtanszy model czyli hurricane, ktory osobiscie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Podejrzewam, że koleżanka juz dawno kupiła skuter (data :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi