Lukasz01 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Klaus , a które masz wydechy z Hyda - Hoga czy Peashooter ?Pytam bo przymierzam się do wymiany wydechów zimą. Bardzo mi się podobają Peashootery, ale podobno są bardzo głośne - co oceniam in minus. A jak dźwięk Twoich - choć trochę tłumią ? Pliki z dźwiękiem które można znaleźć w internecie moim zdaniem mało dają pojęcia o faktycznym hałasie.Pzdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 CLASSIC SILENCER PAIRświetny dzwiękslyszałem jeszcze saintune z australi rownie cudowne pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Moim zdaniem mogli by obniżyć cenę tych z segmentu "modern classic" właśnie. Chociażby z tego względu, że są produkowane na Tajwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 moj jest jednak z anglii wszędzie made in england na częściach i napis triumph fajna sprawa ale w niecmczach można kupić nowego taniej pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Jeśli chodzi o akcesoria etc do klasycznych modeli Triumpha polecam - www.newbonneville.com - kupowałem tam masę rzeczy do swojego Speedmastera i Rocketa. A jeśli chodzi o wydechy - www.raask.se lub www.thunderbike.co.nz w szczególności Thunderbike jest godny polecenia. pozdr, Cender Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Cender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 od ponadt roku jestem szczesliwy uzytkownikiem speedmaster z roku 2004 w wesji na gaznikowej i moge motorek pochwalic i polecac,jezdzilem sporsterem i w BARDZO wielu detalach optycznych nie ma on szans z Triumphemjest duzo bardziej filigranowyponadto silnik osigami nie powala, ale nie jednego korzystnie zaskoczy (od 0 do 100 w ok. 5 sek!)wielki minus anglika to kiepski, abs. nielansowy dzwiek wydechów !po ich wymianie wszystko całkiem inaczej się prezentuje,pozdr.E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Podepnę się pod temat.Podoba mi się Bonneville Bobber . Od 8 lat latam VTX 1800 i myślę o czymś lżejszym i poręczniejszym.Wiem, że Triumph ma nisko siedzenie i boję się trochę o pozycje za kierownicą. Mam 184 cm wzrostu i 100 kg.Ktoś podobnych gabarytów może ma w garażu taki motocykl i podzieli się swoim doświadczeniem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Cześć, Mam zbliżone gabaryty. Na T100 i T120 pozycja jest znacznie wygodniejsza. Jeździłem obydwoma na jazdach próbnych Triumpha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Muszę też trochę czasu wygospodarować i popróbować , chociaż bobber optycznie dla mnie najładniejszy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi