Skocz do zawartości

Linka sprzęgła bandit 600

Marcin SF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki, dziękuję za reklamę. :icon_question:

Nie chcę robić antyreklamy konkurencji :icon_evil: , ale prawda jest taka, że ok. 90 % motocykli na wtórnym rynku - zwłaszcza sprowadzanych na handel - ma cofnięty przebieg. :icon_mrgreen:

Jakby ktoś był zainteresowany moim bandziorkiem (albo w ogóle miał ochotę wychylić tymbarka :icon_razz: ), to będę dziś (z motocyklem) koło 21 w "Dwóch Kołach" przy ul. Tunelowej, nr bodajże 2.

Jeszcze w kwestii przebiegów. Obdzwoniłem ostatnio paru handlarzy skupujących motocykle. Gdy pytałem, dlaczego interesuje ich tylko model i rocznik (ewentualnie proszą o przesłanie zdjęć), a o przebieg nie pytają, mamrotali coś niewyraźnie pod nosem; jeden powiedział wprost, że oni i tak ustawiają swój :eek: (przynajmniej szczery był :icon_razz: ).

ale ja się na tym nie znam, sprzęgło potrafię rozłożyc złozyc i wyczyscic a nie potrafie linki dobrac :D mam nadzieje, ze ktos ma doswiadczenie jakies z tymi linkami :)

śmignij do rowerowego, kup linkę z dużym łbem, taką żeby z klamy nie wypadała, później śmigasz do motoryzacyjnego i kupujesz zacisk do linki(może w rowerowym nawet będzie) taki skręcany i jest wsio :icon_mrgreen: na allegro są takie uniwersalne zestawy za bagatela 15-20 zł! :icon_question:

ale ja się na tym nie znam, sprzęgło potrafię rozłożyc złozyc i wyczyscic a nie potrafie linki dobrac :D mam nadzieje, ze ktos ma doswiadczenie jakies z tymi linkami :buttrock:

Potrafisz, bo Ci dziś pokazałem :P Lina podejrzewam że się nie zmieniła, wyjmiesz ją w larssonie i sobie przymierzysz - pamiętaj tylko żeby ja nasmarowac olejem

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Potrafisz, bo Ci dziś pokazałem :P Lina podejrzewam że się nie zmieniła, wyjmiesz ją w larssonie i sobie przymierzysz - pamiętaj tylko żeby ja nasmarowac olejem

Na zakładanie raczej pojadę do ciebie :icon_razz: przynajmniej na ten pierwszy raz :)

PS. Po wczorajszym, przeglądzie i czyszczeniu u ciebie moto chodzi jak złoto, nic nie stuka nic nie puka (prawie nie suzuki) a doje... mu mocno, żeby sprawdzić czy problem nie wróci. Brakowało tylko grilla i :icon_razz: i zamieszkał bym w twoim warsztacie :)

śmignij do rowerowego, kup linkę z dużym łbem, taką żeby z klamy nie wypadała, później śmigasz do motoryzacyjnego i kupujesz zacisk do linki(może w rowerowym nawet będzie) taki skręcany i jest wsio :flesje: na allegro są takie uniwersalne zestawy za bagatela 15-20 zł! :icon_mrgreen:

To moze niech wezmie sobie od razu ze 3. Przy okazji bedzie mogl sobie pocwiczyc wymiane bo mu na dlugo nie wystarczy ta linka...