mahermnih1 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 WitamSprowadzał ktoś do kraju motor typu: k-750 dniepr, ural itp.Jaka jest cena takiego motorku na chodzie ale w opłakanym stanie wizualnym z papierkami ??Piszcie ile takie cacka kosztują, kolega przywiózł sobie k-750 niby za 50$ (zielonych:) czy to możliwe ??PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Sory, prince, to była twoja rola, a teraz ja-kolego to juz było, pogrzeb troche w archiwum to wszystko bedzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 hehehehe Granat masz u mnie browara hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 To ja się podepnę pod temat, by nie zakładać nowego..otóż w perspektywie kilku miesięcy będę pewnie poszukiwał jakiegoś dolniaczka - Kaśka lub MW.. i teraz pytanie - jestem z Siedlec. Czy ktoś może polecić jakiegoś sensownego sprzedawcę ww. sprzętów najlepiej w okolicach Siedlec czy W-wy?- Numery od Wild do Pawła czy tam Piotra nie działają.- U gościa na Narbutta w Siedlcach byłem, wydał mi się spoko, ale odradzacie..przynajmniej niektórzy- O Sotku też wiem ale pytanie o sensownego (w miarę uczciwego i normalnego) Więc numery, adresy poproszę i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A nie prosciej na motobazar? Ludzie boicie sie tam kupowac czy jak?Mozna wykombinowac naprawde dobre ceny, a papiery i tak maja lipne te wszystki kupowane u "powaznych" dealerów, na jedno wychodzi, teraz na bajzlu mozna było kupic fajna kaske z wozem za 1500, oczywiscie bez kwitów, mozna poskładac, piec z kaski widziałem za 400 ale poszedł od reki, rama z mki 400-600,-kaska 200-300wózki po 200-300 MW-600 sama gondola, skrzynie od 150, wiadomo wszystko do przejrzenia i remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 klego granat nie chodziło mi o kupno u jakiegos tam dilera czy jak to sie pisze chce sam jechac z tata do rosji ukriny czy na białorus i tam kupic moto i na własny rchunek go przywisc do polski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hehe chyba niedokładnie się wyraziłem, bo nie zrozumieliście - ja nie będę szukał samego pieca, lecz całego moto..a całe MW to pewnie około 4 koła, Kaśka pewnie (tak mi się wydaje) około 1,5-2 w stanie oczywiście do remontu. Jak się taką kasę wydaje to dobrze by było dostać w zamian sensowny sprzęt (w miarę kompletny, oryginalny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 maher- jestes z rzeszowa.. gosc na miejscu sprowadza rusy.. jak sie boisz i nie znasz klienta to ci moge zalatwic (wpierw zapytac, dowiedziec sie) u znajomego z lezanska albo z bobrowki kazdego rusa z kwitem lub bez. ceny maja normalne i w zalezosci od stanu.. czasami nie warto na wlasna reke sciagac, gdy nie ma sie zielonego pojecia. fikcyjne 50-$ to tylko prowizora na clo- by mniej zaplacic. michal- nie dzialaja bo pewinie numery pozmieniali.. w gieldzie motocyklowej zawsze sie oglasza Pawel. pisze zazwyczaj, ze restauruje, sprowadza, zalatwia kwity. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Z tymi wyjazdami to jest tak jak pisze Gosia, róznie, kwadratowo i podłuznie, moi znajomi z okolicy pojechali na Ukraine po 2 sprzety, chcieli kaski, obliczyli ze za 50-100$ kupia sprzeta droga we dwóch bedzie to 400,- to sprzet z dostawa na miejsce wyjdzie ich do 1000zł, no i pojechali wrócili po tygodniu nic nie przywiezli bo ukraincy zaspiewali za głupiego urala500$ i ew. zeszli by na 350$ a za kaske to chcieli ooochocho albo i wiecej, i sie chłopaki najezdzili wydali kase, nastali na granicy i wrócili z niczym, a ja kupiłem na bajzlu Urala z silnikiem kaski za 550,- co prawda w worku i po roku jest gotów do rejestracji, wiec czasem sie zastanawiam......na h..... takie kombinacje, jak i tak przywiezionego ruska trzeba rozebrac w mak i złorzyc spowrotem, a z ruskimi kwitami to dodatkowy problem i koszty, nie wiem czy sobie zdajecie sprawe(ci co robili to sobie zdaja sprawe) ze taki rusek to jest niezła skarbonka, i żeby to wszystko porzadnie chodziło to pare tysiaczków trzeba wysupłac z wezełka, i chocby to był nówka MW to cos bedzie zrobione po rusku i bedzie sie nadawało do naprawy przez wyzucenie za psami>pozdrawiam i zachecam do zabawy w "kto z nerwów mocniej kopnie ruska":-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Za cło nie płacił bo moto był w częsciach i on nie ma papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ..to i tak sie nie ludz na 50$ ze dostaniesz :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ..to i tak sie nie ludz na 50$ ze dostaniesz :crossy: GoskaNie no. Dostać może :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Za 50$ do nawet kilka razy dostanie, kto wie moze nawet nawet z główki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 heheh :) no fakt... :) tak powaznie maher.. masz mozliwosci, paszport, dolary, kierowce to jedz.. i szukaj rusa w czesciach nawet za 100 zielonych... w garbate aniolki nie wierze.. :) nie dzis, nie na ukrainie. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Garbaty anioł to Gosia zszedł na ziemie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi