jurjuszi Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 witam mam pytanie kiedy w warszawie jest zakonczenie sezonu moto pozdrawiam marianDla mnie nigdy :bigrazz: . Może być po prostu krótka przerwa w dmuchaniu. Sezon trwa cały rok. Szczególnie śmieszne są dla mnie zaplanowane zakończenia sezonu, po których następują 4 tygodnie zajebistej pogody. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 22 i 23 września w samym centrum Warszawy, na ulicy Nowy Świat spotkaja sie motocyklisci i wszyscy,którzy kochaja jednoślady.Juz po raz trzec firma Cardinall przy wsparciu Świata Motocykli organizuje ogólnopolskie zakończenie sezonu motocyklowego. Na Nowym Śweicie, który w weekendy staje sie przestiżowym deptakiem Warszawy,wystawiać się bedą między innymi:BMW,Ducati,Harley-Davidson,Feliks(WTF?? :bigrazz: ),Honda,JednośladmKawasaki,Keeway,Metro,MŚ Moto,PolAND Position,Renapur,Retbike,Scooterland,Spisz,Suzuki,Vispol,Yamaha,Yuki,Zipp. Będzie można zobaczyć nowe modele Harleya na 2008 rok.Nie zabraknie również imprez towarzyszących-pokazów mody motocyklowej,przygotowanych przez firmę Retbike i Honda. Ciekawą ofertę zaprezentuje szkoła nauki jazdy Sarbo.Motocykliści kochają także samochody terenowe,a te zaprezentuje firma Chrysler Auto Skaczkowski.Jak zwykle podczas weekendu z motocyklami będzie dużo muzyki i atrakcyjnych dziewczyn, a w niedziele 23 września o godz 12:00 ruszy wielka parada motocyklowa(zbiórka-godz 11:30;wpisowe- 10zł :bigrazz:)Nieodzownym elementem będa pokazy freestyle'u.Bezpośrednie relacje z imprezy mozna będzie usłyszeć na antenie Radia dla Ciebie.Wszystko co mam na ten temat..przeczytane i przepisane z październikowego ŚM :smile: Pozdrawiam :flesje:He, he, dosłownie parę minut temu wyczytałem to samo w "Świecie Motocykli". Może potraktuję tę imprezę jako nagrodę pocieszenia za absencję w Borkach. Ciekaw jestem, w jaki sposób wyegzekwują wpisowe na paradę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tu jest parę informacji i spostrzeżeń: http://forum.scigacz.pl/about7204.html&highlight= POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 He, he, dosłownie parę minut temu wyczytałem to samo w "Świecie Motocykli". Może potraktuję tę imprezę jako nagrodę pocieszenia za absencję w Borkach. Ciekaw jestem, w jaki sposób wyegzekwują wpisowe na paradę. Olsen wlasnie mnie tez zastanawia ten fakt jak oni chca owe 10 zł wpisowego wyegzekwowac? :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Nic ciekawego tam nie ma. Nuda jak nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nie było tak źle :icon_mrgreen: może nie działo się nie wiadomo co ale przynajmniej małe zastępstwo za Borki w których niestety nie mogłem się pojawić :notworthy: Parada nawet spoko ... choć oczywiście koleś w jednej puszczce bardzo się spieszył i nie mógł odpuścić i wepchał się między nas (mało nie wjeżdżając w jednego motocykliste). Ale szybko sobie odpuścił jak wszyscy zaczęli trąbić i odkręcili manetki na full :D PozdrawiamRafał PS jak ktoś ma foty to chętnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Mi też się podobało. Przejechałem się w paradzie, a potem wróciłem do pracy, więc nie wiem, co działo się później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Imprezę na Nowym Świecie zaliczyłem, żadnego wpisowego nie płaciłem, parę znajomych gąb spotkałem i się do różnych maszyn poprzysiadałem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Byłem, ale raczej nic specjalnego piwa nie znalazłem to wróciłem na stare śmieci u siebie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Byłem, ale raczej nic specjalnego piwa nie znalazłem to wróciłem na stare śmieci u siebieListek... zamiast kurna jezdzic po paradach trzeba bylo rano zapodac do Borek na sniadanie!A tak wogole kiedy twoja wredna facjate zobacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Mam nadzieje że niedługo nie mogłem na Borki jechać bo kiepsko się czułem po zatym sprawy roodzinne i takie tam. Ale czuje sie jak bym był bo mój tankbag pojechał z wroną he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ale czuje sie jak bym był bo mój tankbag pojechał z wroną he he.i co? Mialem z tankbagiem sie napic? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 i co? Mialem z tankbagiem sie napic? ;) z wr0ną :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 z wr0ną :P :)Wrona co chwila gdzies znikal a jak poszedl po wino to wrecz zaginal... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Trzeba było przechwycić korkociąg to zaraz by się znalaz he he he z winem choć te 9 % to czy ja wiem czy to warte zachodu i pilnowania wr0ny albo korkociagu he he he Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi