Milek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Podobny do Yamahy R6- wydech, te kanciaste linie, mocowanie rejestracji ;/ Motocykle idą w złym kierunku miniaturyzacji, spójrzcie na poprzednie modele CBR-y- były ogromne, a te nowe są nieco większe od 50-tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Honda wziela ...lusterka od Suzi. A ja myslalem, ze od MV Agusta, ale pewnie sie nie znam :icon_mrgreen: Podobny do Yamahy R6- wydech, te kanciaste linie, mocowanie rejestracji ;/ Motocykle idą w złym kierunku miniaturyzacji, spójrzcie na poprzednie modele CBR-y- były ogromne, a te nowe są nieco większe od 50-tek. experta milo sie slucha :crossy: :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No co? Tak dodałem od siebie, bo ogromne na mnie wrażenia R6 zrobiła :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asersan Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 a mi tam sie podoba R1, tylko czekać aż trochę będzie tańsza :buttrock:http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...s&ct=image&cd=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ... ale pewnie sie nie znam :eek: ...ale to już wiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a producenci wydechów juz zacierają rece na widok nowego rr :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a producenci wydechów juz zacierają rece na widok nowego rr :biggrin: Nie tylko na widok RR ale wszystkich nowości na 2008 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 http://www.youtube.com/watch?v=fMEzdsrhC3w z tego wynika że moc nowej cbr wynosi ok 177KM Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 jkar i patrykcbr - nie mam 16tys na motocykl tylko 16tys przejechane. Za 16tys to mozna sobie kompletny wydech do nowej dziesiątki kupic a nie cały motocykl. Rozwaliliście mnie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) jkar i patrykcbr - nie mam 16tys na motocykl tylko 16tys przejechane. Za 16tys to mozna sobie kompletny wydech do nowej dziesiątki kupic a nie cały motocykl. Rozwaliliście mnie ;) Ale o co Ci chodzi?!Teraz to mnie rozbawiłeś, bo ja zrozumiałem, że chodziło Ci o 16 tyś. km a nie PLN :D , a moja odpowiedź była trochę ironiczna i zawierała przenośnię ale widzę, że nie potrafiłeś jej odczytać ze zrozumieniem :) ;) "Rozwaliłeś mnie" stary! :biggrin: :biggrin: :biggrin: P.S. I nie przechwalaj się już tak ile to masz mamony, bo na nikim tu wrażenia nie zrobisz w ten sposób :) Edytowane 8 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 jkar i patrykcbr - nie mam 16tys na motocykl tylko 16tys przejechane. Za 16tys to mozna sobie kompletny wydech do nowej dziesiątki kupic a nie cały motocykl. Rozwaliliście mnie mrugacz.gif Ale ja pytam serio... Nie chodziło mi o 16 PLN... Wiem ze masz zx 10r z 2006 i ciekawi mnie jaki będzie następny twój motocykl...A wiec??? Na co się nastawiasz? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 patryk.cbr - no odezwał się ten co pod kosciołem stoi i żebra. A na bikepics rrka. :icon_mrgreen: Moze zrobię, moze jakias lansiarka plastikarka mnie zechce jak to przeczyta hehe. jkar - mowiłem sobie tak : potrzymam jeszcze to 10 przez 2008r a potem nowe zx6r. Wczesniej miałem szesc i dobrze mi sie tym latało. Ale...... zobaczyłem 10 2008 i nie wiem co zrobię. Ogólnie to samochód moge miec jeden przez całe zycie ale motocykl - niestety. Żona mnie namawia - kupmy nowy samochód, a ja na to - przecież ten jest jeszcze dobry / proszę się nie smiac daewoo lanos 1998r poobijany jak bezpanski pies/ A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. :banghead: Łeb poryty nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 patryk.cbr - no odezwał się ten co pod kosciołem stoi i żebra. A na bikepics rrka. :D Moze zrobię, moze jakias lansiarka plastikarka mnie zechce jak to przeczyta hehe. jkar - mowiłem sobie tak : potrzymam jeszcze to 10 przez 2008r a potem nowe zx6r. Wczesniej miałem szesc i dobrze mi sie tym latało. Ale...... zobaczyłem 10 2008 i nie wiem co zrobię. Ogólnie to samochód moge miec jeden przez całe zycie ale motocykl - niestety. Żona mnie namawia - kupmy nowy samochód, a ja na to - przecież ten jest jeszcze dobry / proszę się nie smiac daewoo lanos 1998r poobijany jak bezpanski pies/ A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. :banghead: Łeb poryty nie? Ale ja nie mówię, że za 16 tyś to można najwyżej układ wydechowy kupić, bo znam takie osoby, które za tą kwotę kupiłyby wymarzony i nieosiągalny dla nich motocykl.Natomiast należy Ci się szacun za priorytety zakupowe, też nie rozumiem po co marnować kasę na puchę :D Przez to do dziś nie mam samochodu :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 też znam takie osoby, ale:1. kupiły sprzęta za 16 tysi, trochę pomęczonego i od razu, klocki, napęd, opony itd i okazało się ze skarbonka jak ta lala. 2. w następnym sezonie jeszcze trochę wkładu i sprzedaż3. trzeci sezon a on ma nówka sztuka i mi mówi ze nie chce uzywanego motocykla.Tylko jak mu tłumaczyłem 3 lata wczesniej dlaczego zawsze kupuje nowy to mi próbował uświadomic ile się traci po wyjeździe z salonu. Prawda jest taka ze nowym polatasz 4 sezony bez najmniejszego wkładu tylko eksploatacja a uzywanym jak się trafi. Dlatego moja rada dla wszystkich co chcą kupic motocykl sportowy za 16 tys: jak nie znasz motocykla tzn nie jest od znajomego to lepiej sobie go odpusc. Kolega kupił zx10r 2005 za 23 tys. Cena b.dobra ale po 1000km trzeba było lagi i sprzegło robic czyli 1500 wyparowało. Doszły do tego oponki, komplet za 1100zł i wymiana oleju bo nie wiadomo czy ktos wymieniał 250zł, klocki hamulcowe 350zł i sie zrobiło 26 z kawałkiem. Napęd tez ma wyjebany wiec czeka go jeszcze wydatek rzędu 900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. mrugacz.gif Łeb poryty nie? Jednak wierny jesteś zielonym,a już myślałem że nowa cbr 1000rr cię urzekła. :biggrin: Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi