Skocz do zawartości

Nowa HONDA CBR 1000 RR - 2008!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Honda wziela ...lusterka od Suzi.

A ja myslalem, ze od MV Agusta, ale pewnie sie nie znam :icon_mrgreen:

Podobny do Yamahy R6- wydech, te kanciaste linie, mocowanie rejestracji ;/ Motocykle idą w złym kierunku miniaturyzacji, spójrzcie na poprzednie modele CBR-y- były ogromne, a te nowe są nieco większe od 50-tek.

experta milo sie slucha :crossy:

:)

jkar i patrykcbr - nie mam 16tys na motocykl tylko 16tys przejechane. Za 16tys to mozna sobie kompletny wydech do nowej dziesiątki kupic a nie cały motocykl. Rozwaliliście mnie ;)

Ale o co Ci chodzi?!

Teraz to mnie rozbawiłeś, bo ja zrozumiałem, że chodziło Ci o 16 tyś. km a nie PLN :D , a moja odpowiedź była trochę ironiczna i zawierała przenośnię ale widzę, że nie potrafiłeś jej odczytać ze zrozumieniem :) ;)

"Rozwaliłeś mnie" stary! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

P.S. I nie przechwalaj się już tak ile to masz mamony, bo na nikim tu wrażenia nie zrobisz w ten sposób :)

Edytowane przez patryk.cbr

jkar i patrykcbr - nie mam 16tys na motocykl tylko 16tys przejechane. Za 16tys to mozna sobie kompletny wydech do nowej dziesiątki kupic a nie cały motocykl. Rozwaliliście mnie mrugacz.gif

Ale ja pytam serio... Nie chodziło mi o 16 PLN... Wiem ze masz zx 10r z 2006 i ciekawi mnie jaki będzie następny twój motocykl...

A wiec??? Na co się nastawiasz?

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.

patryk.cbr - no odezwał się ten co pod kosciołem stoi i żebra. A na bikepics rrka. :icon_mrgreen: Moze zrobię, moze jakias lansiarka plastikarka mnie zechce jak to przeczyta hehe.

jkar - mowiłem sobie tak : potrzymam jeszcze to 10 przez 2008r a potem nowe zx6r. Wczesniej miałem szesc i dobrze mi sie tym latało. Ale...... zobaczyłem 10 2008 i nie wiem co zrobię.

Ogólnie to samochód moge miec jeden przez całe zycie ale motocykl - niestety. Żona mnie namawia - kupmy nowy samochód, a ja na to - przecież ten jest jeszcze dobry / proszę się nie smiac daewoo lanos 1998r poobijany jak bezpanski pies/ A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. :banghead: Łeb poryty nie?

patryk.cbr - no odezwał się ten co pod kosciołem stoi i żebra. A na bikepics rrka. :D Moze zrobię, moze jakias lansiarka plastikarka mnie zechce jak to przeczyta hehe.

jkar - mowiłem sobie tak : potrzymam jeszcze to 10 przez 2008r a potem nowe zx6r. Wczesniej miałem szesc i dobrze mi sie tym latało. Ale...... zobaczyłem 10 2008 i nie wiem co zrobię.

Ogólnie to samochód moge miec jeden przez całe zycie ale motocykl - niestety. Żona mnie namawia - kupmy nowy samochód, a ja na to - przecież ten jest jeszcze dobry / proszę się nie smiac daewoo lanos 1998r poobijany jak bezpanski pies/ A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. :banghead: Łeb poryty nie?

Ale ja nie mówię, że za 16 tyś to można najwyżej układ wydechowy kupić, bo znam takie osoby, które za tą kwotę kupiłyby wymarzony i nieosiągalny dla nich motocykl.

Natomiast należy Ci się szacun za priorytety zakupowe, też nie rozumiem po co marnować kasę na puchę :D Przez to do dziś nie mam samochodu :D :D :D

też znam takie osoby, ale:

1. kupiły sprzęta za 16 tysi, trochę pomęczonego i od razu, klocki, napęd, opony itd i okazało się ze skarbonka jak ta lala.

2. w następnym sezonie jeszcze trochę wkładu i sprzedaż

3. trzeci sezon a on ma nówka sztuka i mi mówi ze nie chce uzywanego motocykla.

Tylko jak mu tłumaczyłem 3 lata wczesniej dlaczego zawsze kupuje nowy to mi próbował uświadomic ile się traci po wyjeździe z salonu.

Prawda jest taka ze nowym polatasz 4 sezony bez najmniejszego wkładu tylko eksploatacja a uzywanym jak się trafi.

Dlatego moja rada dla wszystkich co chcą kupic motocykl sportowy za 16 tys: jak nie znasz motocykla tzn nie jest od znajomego to lepiej sobie go odpusc. Kolega kupił zx10r 2005 za 23 tys. Cena b.dobra ale po 1000km trzeba było lagi i sprzegło robic czyli 1500 wyparowało. Doszły do tego oponki, komplet za 1100zł i wymiana oleju bo nie wiadomo czy ktos wymieniał 250zł, klocki hamulcowe 350zł i sie zrobiło 26 z kawałkiem. Napęd tez ma wyjebany wiec czeka go jeszcze wydatek rzędu 900zł.

A jak zobaczyłem nowe 10 podszedłem do mojej obecnej i mowie - juz mi sie nie podobasz. mrugacz.gif Łeb poryty nie?

Jednak wierny jesteś zielonym,a już myślałem że nowa cbr 1000rr cię urzekła. :biggrin:

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.