wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 tak wiemm... juz slyszalem.. wbiles mi sztylet w plecy greedo.. ale nie musisz nim krecic... Asiu.. powiedz ze on to tylko tak aby wzbudzic zazdrosc :wink: :biggrin: :) :) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 kręcić nie musi, ale pomachać nieco można :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Co więcej idę z nią na randke w tym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Ktoś poleci jakiś klub? :wink: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wiem, że jestem monotematyczny, ale... czy nie znudziła Wam się ta miejscówka? :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wiem, że jestem monotematyczny, ale... czy nie znudziła Wam się ta miejscówka? :biggrin:NIE! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Co więcej idę z nią na randke w tym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Ktoś poleci jakiś klub? :)Hmm... to ja się teraz muszę zastanowić czy z tym kwiatkiem i wierszykiem to Ty mnie na minę nie wpuszczasz.... :biggrin: A już zacząłem rymy układać... Wiem, że jestem monotematyczny, ale... czy nie znudziła Wam się ta miejscówka? :)Ja tam jeszcze nie byłem, więc mi się nie znudziła :wink: Edytowane 10 Września 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Co więcej idę z nią na randke w tym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Ktoś poleci jakiś klub? :wink:ostatnio bawilismy sie ze znajomymi w takim klubie w centrum... na S jakos...wejsciowke trzeba zaplacic i drinki drogie.. ale zabawa jest zawsze pierwsza klasa. :biggrin: :) :) Asiu, Asiu.. czemu mi to robisz?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Ale Wy nie byliście z Asią na działce sam na sam na weekend... :* komuś trzeba było skopać ogródek, rozrzucic obornik :wink: co prawda planowałam wypad na podryw ;) ale jak tak to tak. oczywiście się piszę :) Aśka, Ty to jednak jesteś GENERATOR SPAMU :) cóż za zainteresowanie płci przeciwnej... hehe co jest skądinąd zrozumiałe :biggrin: Edytowane 11 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Aśka, Ty to jednak jesteś GENERATOR SPAMU no coś trzeba robić w te długie zimowe wieczory :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 komuś trzeba było skopać ogródek, rozrzucic obornik :wink: Aśka, Ty to jednak jesteś GENERATOR SPAMU :) cuż za zainteresowanie płci przeciwnej... hehe co jest skądinąd zrozumiałe :biggrin: Mnie Browarny ostatnio nazwał katalizatorem spamu ;) PS w ogródku nie ma co skopywać, obornika nie było.... ale byliśmy zajęci :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wr0na łoc ap?? Co to za dziwne posty?? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 PS w ogródku nie ma co skopywać, obornika nie było.... ale byliśmy zajęci :Pnormalnie jeszcze tylko na onecie tego nie napisales :P ;) ;) Wr0na łoc ap?? Co to za dziwne posty??ak szybko spamujecie ze nim przyniose ksiazke, winogrona to juz moj post jest 10 postow nizej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No bo po to tam pojechaliśmy razem żeby się nie nudzić tak? Odstresować.... co to, jakiś wstyd? ;] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Co więcej idę z nią na randke w tym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Ktoś poleci jakiś klub? ;)eeee ...... Z klubów polecam Błękitną Ostrygę, ja poczekam przed jak Asie wyrzucą, a ty zostaniesz :icon_mrgreen: ;) eee... a kto nam zrobi kanapki? ;) poza tym kiedy wreszcie poznam szacowna Pania Marcinowa? Może ją wyciągnę, na imprezkę do domu dziecka :] Wiem, że jestem monotematyczny, ale... czy nie znudziła Wam się ta miejscówka? :banghead: Olsen, a powiedz mi, czy jak się zrobi ciemno (godzina 20:30) to to ma znaczenie jakieś gdzie to ognisko jest? Przypominam 19:30 już wychodzimy z tesco i mamy zrobione zakupy. po za tym zamiast spamować w temacie postarajcie się, żeby dużo luda było :] przeca to zakończenie sezonu ogniskowego ... chyba :wink: Mapka jak trafic http://img170.imageshack.us/img170/8201/ogniskosn9.jpg copyrights by wr0na Edytowane 11 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi