krisSV Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ognisko? ognisko? cholera!! wiedziałam, że na poprzednich spotkaniach czegoś brakowało!;D spokojnie spokojnie wszystko pod kontrola na wszelki wypadek oswietlenie awaryjne zorganizujemy jakby ognisko za watle bylo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) za ciemno :biggrin: Hahahaha, chyba za jasno :bigrazz:Turtel, Ty następny w szranki o względy Asi uderzasz?:icon_mrgreen: Edytowane 10 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hahahaha, chyba za jasno :icon_mrgreen:Turtel, Ty następny w szranki o względy Asi uderzasz?:buttrock:Następny??? a to mam jakąś konkurencje? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Następny??? a to mam jakąś konkurencje? :icon_mrgreen: No, z tego co pamiętam masz numer 47, pozostałych 68 Aśka już spławiła :buttrock: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 bo oni za słabe sprzęty mieli. wiecie... motocykl to minimum 1,2l a auto poniżej 2,5 to też żałość. no i nie daj Boże z gazem!! ble!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) No, z tego co pamiętam masz numer 47, pozostałych 68 Aśka już spławiła :PNo skoro spławiła to znaczy, że nadal mam szansę :lalag: ;) Edit:bo oni za słabe sprzęty mieli. wiecie... motocykl to minimum 1,2l a auto poniżej 2,5 to też żałość. no i nie daj Boże z gazem!! ble!!Aj.... chyba jednak marne te szanse... ale się nie poddaje :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: Edytowane 10 Września 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) No skoro spławiła to znaczy, że nadal mam szansę :icon_mrgreen: :lalag: Choć ilość spławionych do oczekujących rokuje tym szansom dość marnie :buttrock: Turtel, to trzeba z kwiatkiem wystartować, wierszykiem... wiesz, romantyk z odrobiną maczo :biggrin: Edytowane 10 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam serdecznie wszystkich.Czy znajdzie się jeszcze miajsce przy ognisku dla nowej twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 bo oni za słabe sprzęty mieli. wiecie... motocykl to minimum 1,2l a auto poniżej 2,5 to też żałość. no i nie daj Boże z gazem!! ble!! zawsze mówiłem, że na gazie tylko frytki :biggrin: Witam serdecznie wszystkich.Czy znajdzie się jeszcze miajsce przy ognisku dla nowej twarzy? pojemność jest odpowiednia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 oojj Asia.. powiedz im ze jestem jedyny i skoncz sie znecac nad chlopakami :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Turtel, to trzeba z kwiatkiem wystartować, wierszykiem... wiesz, romantyk z odrobiną maczo :DMówisz? ja bardziej myślałem nad maczo z odrobiną romantyka... :cool: Ale ciii bo stracę atut zaskoczenia i tajemniczości :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 oojj Asia.. powiedz im ze jestem jedyny i skoncz sie znecac nad chlopakami :icon_razz: :cool: jedyny to był Neo. i co mu z tego przyszło? z jakimiś kablami w głowie musiał latać Pinas oczywiście, że wpadaj! w kupie raźniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 OK.Więc na pewno sie stawię.Chylę czoła przed wami i szacunek składam :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja tez bede, ale tak ok. 21. Czy moglby mi ktos podac swoj nr tel na PW co bym sie mial kogo wypytac o droge? Dzieki Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 oojj Asia.. powiedz im ze jestem jedyny i skoncz sie znecac nad chlopakami :icon_razz: :cool: Ale Wy nie byliście z Asią na działce sam na sam na weekend... :* Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi