lof Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Mam nadzieję że nie było jeszcze... jak był to sorry i proszę o skasowanie tematu http://filmy.scigacz.pl/how_close Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Bylo duzo razy :) Ale filmik dobry. Szkoda, że u nas takich nie ma za dużo... Edytowane 5 Września 2007 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 rzeczywiscie filmik by sie przydalo puszczac w tv ... sam zreszta jak jezdzilem autkiem w miescie to tez czasami trzeba sie kilka razy obejrzec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 FILMIK OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Filmik juz kiedys wiele razy widzialem...ale bardzo dobrze ze znow ktos dal temat.Ten filmik powinno sie ogladac zawsze kiedy wyjezdza sie na ulice...i nie tylko powinni ogladac go puszkarze :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Powinien być puszczany u nas w TV, zreszta nie tylko ten bo pare innych ciekawych z UK tez jest, a te co kiedyś były z PZU to raczej komedia niż coś poważnego. I powiedzieć trzeba jeszcze, że niektórym motocyklistom tez przydało by się puszczać jakieś filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) I powiedzieć trzeba jeszcze, że niektórym motocyklistom tez przydało by się puszczać jakieś filmiki. Dokladnie. Chcecie zmieniac innych, proponuje zaczac od siebie. http://pl.youtube.com/watch?v=hm-D1JjvgHw Ciekawy jestem dla ilu z Was takie wyprzedzanie na skrzyzowaniu przy podwojnej ciaglej to standard :crossy:. Edytowane 7 Września 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Dokladnie. Chcecie zmieniac innych, proponuje zaczac od siebie. http://pl.youtube.com/watch?v=hm-D1JjvgHw Ciekawy jestem dla ilu z Was takie wyprzedzanie na skrzyzowaniu przy podwojnej ciaglej to standard :crossy:. Tutaj w tym filmiku calkowita wine ponosi motocyklista... :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Tutaj w tym filmiku calkowita wine ponosi motocyklista... :icon_mrgreen:Wlasnie o tym pisze. Wszyscy chca pouczac puszkarzy, a co z wlasnymi umiejetnosciami i kulturą jazdy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Wracając do pierwszego filmiku to moim zdaniem powinni zrobić jakąś kampanię telewizyjną zrobić. A co do drugiego filmiku to ewidentna wina motocyklisty, ale cóż , wypadki się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dlatego napisalem ze ogolnie takowe filmiki powinni ogladac wszyscy kierowcy.Kazdy psioczy ze puszakrze jezdza tak i tak...a na przykladzie filmiku ktory dales tutaj do tematu widac ze nie jestesmy bez winy. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wracając do pierwszego filmiku to moim zdaniem powinni zrobić jakąś kampanię telewizyjną zrobić. A co do drugiego filmiku to ewidentna wina motocyklisty, ale cóż , wypadki się zdarzają. ten nie musiał, wystarczy odrobina zdrowego rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Tak, filmik daje do myślenia... p.s:Jakoś denerwuje mnie określenie PUSZKARZ. Motorkami śmigam od 1990 a autami od 1992r. Najdalsza moja trasa motocyklem to wycieczka do Afryki (11.000km)Autem nawijam codziennie ponad 200km dojeżdżając do pracy. Celowo podaję te cyfry aby pokazać że jestem bikerem i puszkarzem ;) ! Sam w młodości czasem szalałem motorkiem wnerwiając kierowców aut i dopiero jak inni motocykliści robili mi dokładnie to samo kiedy poruszałem się autem to zrozumiałem jak to działa w obie strony... Zazwyczaj zjeżdżałem, robiłem miejsce do wyprzedzania dla motocykla myśląc: "jedź, jedź wiem jak to jest". No i przyszły sytuacje mega szybkiego wyprzedzania gdy moto pojawiał się jak pocisk nie wiadomo skąd, jak motocyklista przetarł mi bok auta i zwiał, jak w korku przeciskając się przestawił/oberwał mi lusterko... Uważam, że to kwestia zrozumienia, dojżałości i podejścia do sprawy... siadając na motocykl dawałem się dość łatwo podpuścić, dostawałem jakiejś durnej waleczności :) eeech... Uczyć, uczyć, uczyć trzeba jednych i drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Najdalsza moja trasa motocyklem to wycieczka do Afryki (11.000km)Niezła wyprawa a, że tak zboczę trochę z tematu na jakim sprzęcie pojechałeś i ile Ci to zajęło i najważniejsze, solo, czy w grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 POST:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=11\.00009 sierpień 2006 - 11:26 W 1999 roku pojechałem do Afryki motocyklem. Tylko, że ja kupiłem nowego dragstara 650 classic, wyjechałem jak miał 76km przebiegu. Zrobiłem w 10 dni ponad 11.000km. Byłem tam 20 dni, polecam - dla mnie wycieczka życia! Myślę, że za tą kasę kupisz coś bez probleu, znam ludzi którzy na tańszych sprzętach śmigają większe trasy. To kwestia dbania o moto i wcześniejsze usunięcie wszelkich usterek w sprzęcie... p.s: leciałem 1 motocyklem z kobietą - reszta ekipy się wysypała... pozdro! Do tematu: Panie, Panowie - nie dajcie się prowokować i podpuszczać... jeśli staniecie w zawody to ktoś jeden wygra ale to możecie nie być wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi