Wałek CBR 600 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 to ja proponuję by CBR WARSAW NIGHT TERROR podłączył się pod paintbala w sobotę w wesołej gaga nie wiem czy dam rade w tą sobotę ale napewno w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Lata może ktoś dziś wieczorem? :-) Edytowane 20 Maja 2009 przez Bene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Lata może ktoś dziś wieczorem? :-) No pewnie :icon_biggrin: Tylko nie cebeerką więc może Cie to nie zainteresować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 No pewnie :icon_biggrin: Tylko nie cebeerką więc może Cie to nie zainteresować :biggrin: Jak przygarniecie w swoje hondowskie grono małą i zagubioną yamaszkę, to chętnie bym dzisiaj też upalił sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Mi to nie przeszkadza kto czym lata :flesje: Która godzinka pasuje na wieczorny terror? 19-20-21? Jakieś konkretne miejsce? Ja jestem z Ursynowa, ale mogę podlecieć gdzie trzeba :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkostek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam. ja bym polatał:] mówcie gdzie i o której ustawka:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jako, że nie będzie już mnie dziś na forum to zostawiam swój tel. Jak by się ktoś zdecydował na wieczorne latanie to pisać sms lub dzwonić - gdzie i kiedy ustawka. Pzdr Bene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ps. widzieliście pannę młodą na CBR-ce??? :P:P:P http://picasaweb.google.pl/GagaCBR/1Maja# pierwsza część zdjęć - Gosu zawitał drugiego dnia a tych zdjęć jeszcze nie mam. miłego ogladania :P:P:P G R A T U L U J Ę ! ! ! Szczęścia i szerokości koleżanko! :flesje: p.s. Za wynalezienie "kaskowelonu" masz Nobla w kieszeni! :biggrin: Opatentuj go czym prędzej, bo to najbezpieczniejszy welon na świecie, mogą podkraść pomysł! :lalag: Pozdro! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 lata ktoś w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja się chętnie piszę na jutro :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 e.... ja też bym polatała... 10 dni posuchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 O ile jutro (niedziela) wieczorem nie będzie padać, to upalam sprzęta ;) Jakby ktoś się zdecydował to zostawiam swoj numer: 602 799 589 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Elo, Jak ktoś by chciał dziś (czwartek) polatać to proszę o kontakt. Pogoda super i niech tak pozostanie. Mój tel: Pozdro, Bene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Panie i Panowie, nie chce zakladac nowego tematu gdzies w mechanice. Ile plynu chlodniczego wchodzi do F3? W serwisowce nie moge znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Elóweczka, Dzis ma być ładna pogoda :-) Lata ktoś dziś po robocie i/lub wieczorem? Pozdro, Bene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi