Tomek Kulik Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Kolego Włochaty. Nie boisz się bana za ortografię i interpunkcję? Nie jesteś w dresiarni, żeby pisać z bykami od których oczy bolą.Zanim coś wkleisz na forum, to napisz w edytorze tekstu, popatrz ile podkreślił Ci błędów, przeanalizuj je żeby więcej ich nie stawiać. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotre22241 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Miałem podobny problem, wymieniłem kondensator i było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 kup sobie świece izolator M14x260 lub ZM14x260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 zadnych świec izolator ;] wyda pieniadze w błoto jak juz kupowac tania to polska iskre;] dobrze dogrzac i ma latac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 powiem ci kupiłem sobie izolatora (bo tak pisze w serwisówce czy w instrukcji) i jestem bardzo zadowolony!!!!!!!! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ja dostałem piec takich swiec za darmo nowych... jakos nie grzeszyły jakoscia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu87 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) jezeli dalej Ci nie 'pali' wymien cewke (zalezy jeszcze jaka masz instalacje - czy 6V czy 12V). ja mialem ten sam problem ale z mz etz 250. wymienilem cewke na cewke od malucha i palila, jezdzila bardzo dobrze. pozdrawiam Edytowane 12 Września 2007 przez losiu87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja dostałem piec takich swiec za darmo nowych... jakos nie grzeszyły jakoscia:P bo może dostałeś jakieś źle zrobione w fabryce. ja tam do tych świec nic nie mam jeżdżę na takiej i jest wszystko OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ustaw porządnie zapłon , kup nową świece i powinno dobrze palić(moze obejdzie sie bez nowej swiecy[ale to male koszta]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 z tego co pisałeś to mało powietrza. jeżeli na fałszywce palił.Sprawdź czy nie zatkałeś wyjścia z filtra.no i paliwo czy nie leje się do gara jak z wiadra(pływak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ten temat jest stary jak świat :lalag: po co go ruszałeś. kolega już sobie poradził z problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi