turtel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 chwilowo moj Vmax to 150... wiec ja odpadam.. dokladajac bagaze i brak doswiadczenia w jeździe w grupie bede szukal kompanow do sredniej 100 -120.ŚREDNIA 100-120 w piątek popołudniu to nawet na trasie do Borek nie jest zły wycznyn :biggrin: podejrzewam, żę vmaks 150 trzeba by kilka razy przekroczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) ŚREDNIA 100-120 w piątek popołudniu to nawet na trasie do Borek nie jest zły wycznyn :banghead: podejrzewam, żę vmaks 150 trzeba by kilka razy przekroczyc :bigrazz: w pełni się zgadzam...jakbym dyliżansem nie jechał do domu średnia wychodzi zawsze poniżej 100 i czasem grubo...mówię tu o trasce na Lublin choć samochód nie moto :icon_razz: :buttrock: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja też się piszę...do grupy początkujacych...i do domku...może ktoś przygarnie?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Poszukuje wolnego miejsca w domku :P To będzie mój pierwszy borkowy zlot wiec chce się zintegrować :wink: A prędkość przelotowa jaką moge osiągnąć zadowoli większość :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lui Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A wybiera sie ktos w sobote rano??Chetnie bym sie dolaczyl bo samemu smutno troche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja też się piszę...do grupy początkujacych...i do domku...może ktoś przygarnie?? :) embe, ma wolną miejscówkę :flesje: może u niego... :rolleyes: w razie co jeszcze jest trochę czasu i napewno znajdzie się łózio for you :wink: edit: no jak tak spojrzę na dalsze posty to Greedo pewnie też Ciebie przygarnie :wink: ale nie wiem czy lubisz tłok :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Greedo, to ja się wstępnie piszę do Twojego haremiku :flesje: HAHA no to ja też mogę się dołączyć :rolleyes: No proszę, to rozumiem że jedziemy i śpimy razem tak?? :biggrin: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No proszę, to rozumiem że jedziemy i śpimy razem tak?? :flesje:No prosze... mlody i jurny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No prosze... mlody i jurny :rolleyes: HAHA dokładnie jedziemy razem, śpimy gdzie popadnie haha :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Lepiej niż stary z moto-bebechem piwnym i nie jurny :flesje: Ze spaniem to spoko, samo wyjdzie. Czyli mój harem to na razie Izulka i KarolinaPink? :rolleyes: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A wybiera sie ktos w sobote rano??Chetnie bym sie dolaczyl bo samemu smutno troche :flesje:Jak dojedziesz, dostaniesz chusteczkę na otarcie łez. Na pewno uda się Sz.P. pocieszyć :rolleyes: Ez aj rołt erlier: jest miejsce w domku, także proszę zgłaszać się śmiało, orajt? Nie będę składał propozycji pokroju andrzejowych, gdyż moje hormony wiedzą czym jest szacunek dla Dam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak dojedziesz, dostaniesz chusteczkę na otarcie łez. Na pewno uda się Sz.P. pocieszyć :rolleyes: Ez aj rołt erlier: jest miejsce w domku, także proszę zgłaszać się śmiało, orajt? Nie będę składał propozycji pokroju andrzejowych, gdyż moje hormony wiedzą czym jest szacunek dla Dam :flesje: W takim razie - jak prawdziwa dama, zgłaszam się śmiało i pytam:czy mogę z Tobą dzielić...domek?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak dojedziesz, dostaniesz chusteczkę na otarcie łez. Na pewno uda się Sz.P. pocieszyć :rolleyes: Ez aj rołt erlier: jest miejsce w domku, także proszę zgłaszać się śmiało, orajt? Nie będę składał propozycji pokroju andrzejowych, gdyż moje hormony wiedzą czym jest szacunek dla Dam :flesje: Ale damy nie lubią szacunku dla hormonów :biggrin: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie będę składał propozycji pokroju andrzejowych, gdyż moje hormony wiedzą czym jest szacunek dla Dam :rolleyes: dobre, a po co ten języczek w emotikonie :flesje: hehehe :biggrin: appropo hormonów, one mają gdzieś szacunek, Ty go musisz mieć tak jak kontrolę nad nimi :wink: jeśli jest to w ogóle możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) dobre, a po co ten języczek w emotikonie :rolleyes: hehehe :flesje: appropo hormonów, one mają gdzieś szacunek, Ty go musisz mieć tak jak kontrolę nad nimi :biggrin: jeśli jest to w ogóle możliwe Michał ma zbyt duży szacunek, on je wręcz tłamsi :wink: I tyle pięknych samotnych kobiet przez to cierpi...... Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi