Skocz do zawartości

Protest Motocyklistów "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA 2"

bestia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na stronie grono net/ został zorganizowany protest. Jak każda taka akcja ma na celu zwrócenie uwagi kierowców na motocyklistów. Obecnie planowana jest druga edycja. Miejsce spotkania to PLAC BANKOWY..a dokladniej PARKING PRZED PALACYKIEM PANI PRZYDENT, PRZY POMNIKU... godz. 12-00...Sobota 1 wrzesnia!!!!

Dokładne informacje na stronie http://grono.net/event/pub/12133/

Podaje link do filmu z poprzedniej akcji:

http://pl.youtube.com/watch?v=ceWnIxeLriQ

Znakiem rozpoznawczym akcji jest żółta koszulka znapisem "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"

Organizatorem akcji jest YARSON Telefon 0-668-407-779

Pozdrawiam i mam nadzieje ze będzie nas duuuuużo :icon_mrgreen:

Witam. Koszulki nie są obowiązkowe. Chodz oczywiście bedzie dobrze jak ktoś będzie miał. Są one elementem tej akcji. Koszt koszulki to 15 zł. Posiada je kolega YARSON który jak juz pisałem jest organizatorem całej tej akcji. Niewiem ile ich jeszcze ma. Najepiej prosze dzwonić bezpośrednio do niego pod 0-668-407-779. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote ;)

Witam. Ja przez pewnego pana Z. któremu się konferncji zachciało :notworthy: musiałem zmienic plany. Byłem koło 14 na ul. Maczka. Bardzo załuje ze niemoglem brac udziału od poczatku.

Pozdrawiam wszystkich co byli :notworthy:

było spoko ;)

potwierdzam :notworthy:

byłem z z resza Kazimierzowskiej ekipy, lepiej niz myslalem.. poza skuterowcami, korzy uparli sie aby palic gumy..

nie tylko oni palili kapcia ;) przede mną kolega VFR-ą robił to co skrzyżowanie :D

mi nie przeszkadzało hehehe

byłem, jechałem, niezła imprezka. Ze względu na planowany przelot do Kazimierza urwaliśmy się trochę wcześniej, ale jak przeglądałem fotki na Gronie, był tam nasz kolega Mar_Cin, nie wiem czemu nie widzieliśmy się wcześniej na pl. Bankowym.

Potwierdzam też kolegę palącego gumę, tyle że ja pamiętam gościa na R6 chyba :notworthy: no i jeden koleś na skuterze też palił gumę.