bestia Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam. Na stronie grono net/ został zorganizowany protest. Jak każda taka akcja ma na celu zwrócenie uwagi kierowców na motocyklistów. Obecnie planowana jest druga edycja. Miejsce spotkania to PLAC BANKOWY..a dokladniej PARKING PRZED PALACYKIEM PANI PRZYDENT, PRZY POMNIKU... godz. 12-00...Sobota 1 wrzesnia!!!!Dokładne informacje na stronie http://grono.net/event/pub/12133/ Podaje link do filmu z poprzedniej akcji:http://pl.youtube.com/watch?v=ceWnIxeLriQ Znakiem rozpoznawczym akcji jest żółta koszulka znapisem "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"Organizatorem akcji jest YARSON Telefon 0-668-407-779 Pozdrawiam i mam nadzieje ze będzie nas duuuuużo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 CholibkaWłaśnie sprzedałem moto. Buuuu.Chyba przyjadę na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja niestety bede w pracy. A gdzie mozna dostac taka koszulke? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja niestety bede w pracy. A gdzie mozna dostac taka koszulke? a ja na wolnym :biggrin: jeśli nie pojadę na Mazury jestem na 100% :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak nie wyjade to sie pojawie, a te Koszulki to jakiś obowiązek czy jak? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No ja moze tez wpadne. A jak to jest z tymi koszulkami? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam. Koszulki nie są obowiązkowe. Chodz oczywiście bedzie dobrze jak ktoś będzie miał. Są one elementem tej akcji. Koszt koszulki to 15 zł. Posiada je kolega YARSON który jak juz pisałem jest organizatorem całej tej akcji. Niewiem ile ich jeszcze ma. Najepiej prosze dzwonić bezpośrednio do niego pod 0-668-407-779. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 było spoko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) byłem z z resza Kazimierzowskiej ekipy, lepiej niz myslalem.. poza skuterowcami, korzy uparli sie aby palic gumy.. Edytowane 2 Września 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam. Ja przez pewnego pana Z. któremu się konferncji zachciało :notworthy: musiałem zmienic plany. Byłem koło 14 na ul. Maczka. Bardzo załuje ze niemoglem brac udziału od poczatku. Pozdrawiam wszystkich co byli :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 było spoko ;) potwierdzam :notworthy: byłem z z resza Kazimierzowskiej ekipy, lepiej niz myslalem.. poza skuterowcami, korzy uparli sie aby palic gumy.. nie tylko oni palili kapcia ;) przede mną kolega VFR-ą robił to co skrzyżowanie :D mi nie przeszkadzało hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 byłem, jechałem, niezła imprezka. Ze względu na planowany przelot do Kazimierza urwaliśmy się trochę wcześniej, ale jak przeglądałem fotki na Gronie, był tam nasz kolega Mar_Cin, nie wiem czemu nie widzieliśmy się wcześniej na pl. Bankowym. Potwierdzam też kolegę palącego gumę, tyle że ja pamiętam gościa na R6 chyba :notworthy: no i jeden koleś na skuterze też palił gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wrzućcie jakieś fotki :icon_mrgreen: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 http://picasaweb.google.pl/michal.klucz/Ki...atrzWLusterkaII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi