Gościu Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 Mialem podobny problem! U mnie wyrobila sie przednia zebatka. Prawdopodobnie nie byla dobrze dokrecona. Jechalem po zuzlowej drodze rozpedzony na maxa dalem w heble. Zatrzymalem sie chcialem wrzucic 1 a tu nic. Jakby byl na luzie. Sprawdz zebatke!!! Elo ziomie!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyżby stary gościu powracał ???? :lol: :lol: :lol: :lol: Nic z tych rzeczy porostu chciałem pozdrowić kupla z Zaborówka którego poznałem nie dawno! nie martw sie nie bedzie tekstów typu "Tez tak mysle" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Nie ma to jak DDRZapomnialem sie spytac co to jest DDR ? :?:Deutschland Demokratische Republik 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Mialem podobny problem! U mnie wyrobila sie przednia zebatka. Prawdopodobnie nie byla dobrze dokrecona. Jechalem po zuzlowej drodze rozpedzony na maxa dalem w heble. Zatrzymalem sie chcialem wrzucic 1 a tu nic. Jakby byl na luzie. Sprawdz zebatke!!!Jeśli masz na myśli zębatkę zdawczą, tę która napędza łańcuch to na 100% się mylisz. Techniacz napisał, że mu starter przepuszcza. Gdyby poszła ta zębatka to starter by działał normalnie. Mozliwe. Wtedy akurat nie mialem kopniaka w simsonie (i nadal nie mam). Wiec moja jedyna mozliwscia odpalenia wtedy Simsona bylo pchanie go :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Mialem podobny problem! U mnie wyrobila sie przednia zebatka. Prawdopodobnie nie byla dobrze dokrecona. Jechalem po zuzlowej drodze rozpedzony na maxa dalem w heble. Zatrzymalem sie chcialem wrzucic 1 a tu nic. Jakby byl na luzie. Sprawdz zebatke!!! Elo ziomie!!!!!!!!!!!!!!!!! YO! Kondon to nie jest miejsce na pozdro!!! Chcesz pogadac to na pw! Pozdro :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Mialem podobny problem! U mnie wyrobila sie przednia zebatka. Prawdopodobnie nie byla dobrze dokrecona. Jechalem po zuzlowej drodze rozpedzony na maxa dalem w heble. Zatrzymalem sie chcialem wrzucic 1 a tu nic. Jakby byl na luzie. Sprawdz zebatke!!! Elo ziomie!!!!!!!!!!!!!!!!! YO! Kondon to nie jest miejsce na pozdro!!! Chcesz pogadac to na pw! Pozdro :D :D :D u jaki kozak czytał wszytkie regulaminy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 u jaki kozak czytał wszytkie regulaminy :D Nie chce zeby mnie wywalili z forum jak pewnego "goscia" :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 u jaki kozak czytał wszytkie regulaminy :D Nie chce zeby mnie wywalili z forum jak pewnego "goscia" :D :D nei mart w sie tak łatwo nie wywalaja :D wiesz ile musiałęm ssie starać w jeden dzień nabiłęm sobie ze 350postów :D czad nie? ale potemmnei wywalili :D widze ze ci wszytko Rad3k powiedzał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 10 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 Dzis naprawilem sima(dzis naprawilem simsona.), zerwal sie klin, wogle nie ma go nigdzie, nie moglismy go znalezc, ale co tam. Takie gowno za 90 groszy a tyle nie jezdzilem. Dzis sobie pojedzilem, ale znosi niech mnie scisnie ;) Oczywiscie musielismy go opdalac przez pol godziny :) Ale co tam :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dzis naprawilem sima(dzis naprawilem simsona.), zerwal sie klinA tak apropos to w simakach sa kliny czy zwykłe wpusty? Bo tak kazdy o tych klinach gada Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 A tak apropos to w simakach sa kliny czy zwykłe wpusty? to to różnie bywa... O które miejsce pytasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja mam cus takiego Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 14 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 Takie mam oto kliniki ;) Kliny.JPG - 4.91 KBNo tak sie składa, ze to sa wpusty czółenkowe, a nie kliny.Sorki ze się wtrącam ale jako inż.mech troche mnie drażni nazwa wpustów jako kliny. Kliny panowie troszke inaczej wyglądają i są o jakiejś tam zbieżności , no jak to prawdziwy klin :).Ale nie wykluczone ze w smku ich nie ma, bo poprostu simaka nigdy nie mialem. Jak bedziecie chcieli to zapodam wam jakieś zdjęcia klina w połączeniu piasta-czop.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 E no wiesz ja poszedlem do sklepu i poprosilem kliny to mi babka to dala to myslalem ze to kliny ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi