Bartus Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Obiło mi się o uszy coś właśnie o nowym XX, ma mieć silnik V5 i 1200ccm. Ktoś może mi to potwierdzić.P.S. przymierzam się do nowego moto i dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 1200 wyszedl xx w wersji limitowanej na 50 lecie hondy...jeden jest podobno w plmi sie obilo o cbx1600 to dopiero maszyna... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 http://www.cbrworld.net/news/news_detail.a....asp?IDNews=178 Tak niby ma ona prawdopodobnie wyglądać,spróbuje znależć coś o tym czy będzie V5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartus Opublikowano 28 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Dzięki za tą fotkę, podoba mi się. Nie doczytałem tylko nic na temat tego V5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 Blackbird to dla mnie docelowa maszyna. 1200XX jest ładniusia, rysunek nowej stylizacji też mi się podoba. Ciekawe kiedy pokażą coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 Może to taki silnik jak w VW VR5. To coś jak połączenie silnika rzędowego z widlastym. Wykorbienia na wale pochodzą od rzędówki, ale jest nieznacznie rozchylony by zmniejszyć jego długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Fajny sprzęt, tylko jakoś miza dużo tych świateł z przodu. Ale nie czepiajmy się, chętnie bym na takiej pośmigał, oj chętnie :-) Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 jeszcze jeszcze jeszcz bylo 1000F bylo 1100XX to teraz jest 1200. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi