Piters301 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Marzenie nie motorek,super życzliwie zazdroszczę :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 aż mi dech zaparło....mowe odebrało i wszystko co naj naj. Aż się cackać chce....pogratulować sprzętu. Poważna maszyna. Można wiedzieć ile spali i jaki ma duży bak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No panie, machina jak ta lala. Trzeba ją kiedyś z Franią poznać :icon_mrgreen: Gratki :icon_twisted: Koniecznie:) aż mi dech zaparło....mowe odebrało i wszystko co naj naj. Aż się cackać chce....pogratulować sprzętu. Poważna maszyna. Można wiedzieć ile spali i jaki ma duży bak? Co do spalania, to na chwilę obecną ciężko mi się wypowiadać, natomiast pojemność baku to 18 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ale ona ładna :) gratuluje wyboru :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Śliczna lalka, aż ślinka cieknie. . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Super motocykl :buttrock: Mam nadziej, że z roku na rok będziemy śmigać coraz lepszymi sprzętami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tylko powiem tyle o w morde!! Ja chce prawko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam.Przez trzy lata wiernie służyła mi moja CBR 600 F4i '01, jednak wszystko się kiedyś zaczyna i kiedyś kończy...Obecnie jej miejsce zajęła CBR 1000 RR '06 i skłamałbym gdybym powiedział, że jest mi przykro ;) (choć sentyment do poprzedniej Cebry pozostał).W załączeniu kilka fotek mojego nowego litra: Pozdrawiam :flesje: ale kocur fajny sprzęt uważaj na siebie i maszynę bo naprawdę fajna pozdro i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ale kocur fajny sprzęt uważaj na siebie i maszynę bo naprawdę fajna pozdro i szerokosci Będę uważał i starał się by mnie fantazja nie poniosła, przynajmniej na początku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Będę uważał i starał się by mnie fantazja nie poniosła, przynajmniej na początku :wink:Nie wierze! Nie wierze! Nie wierze! :P Gratuluje! Wiem, ze lytr, to lytr, ale mam cicha nadzieje, ze bedziesz jezcze gadal z kolegami szescsetkami... :cool: BTW - fajnie, ze juz masz crashpady :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Nie wierze! Nie wierze! Nie wierze! :) Gratuluje! Wiem, ze lytr, to lytr, ale mam cicha nadzieje, ze bedziesz jezcze gadal z kolegami szescsetkami... :evil: BTW - fajnie, ze juz masz crashpady :( Zawsze! Poza tym w duszy wciąż jeszcze 600 gra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Gratulacje :crossy:) Zajebisty sprzet. Pozdrawiam i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toretto Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Bardzo łada.Ile ta Hondzia ma obrotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakti Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Heh piekna maszyna, a mi trudno na 400ccm nazbierac kasy :lalag: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał KAWA ZZR600 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Stary rewelacja!!!!!!!! Gratulacje sprzęt mega zajebisty Dla mnie Fireblade to tez wymarzony sprzet bo wyglada poprostu doskonale ale ja na taką bede jeszcze długo długo musiał tyrac POZDRO!!!!!Przyjemności życze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi