Gość kamis-a Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 mam znowu pytanko :wink: ile najwiecej poleci crossik bo nie chce zeby muj strszy widział z jaka predkoscia na tym jezdze bo nawkrecałem mu ze crossy sa raczej wolne ale mocne :icon_rolleyes: :icon_razz: pozdrawiam :wink: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kumplowi Huska WR 125 Idzie 117, A drugi jechal EXC 525 140km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kolo setki nie wiecej te sprzety sa na tor a nie na proste :icon_rolleyes: jak chcesz jezdzic po lasach kup sobie raczej enduro :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 I słownik :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamis-a Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kumplowi Huska WR 125 Idzie 117, A drugi jechal EXC 525 140km/h wr i exc to enduro a mi chodzi o crossa :biggrin: I słownik :biggrin:nie wazna jakos bo pisze sie na ilosc na predkosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 mam znowu pytanko :biggrin: ile najwiecej poleci crossik bo nie chce zeby muj strszy widział z jaka predkoscia na tym jezdze bo nawkrecałem mu ze crossy sa raczej wolne ale mocne :biggrin: :biggrin: pozdrawiam :D :)jeżeli kupujesz crossa tylko po to, żeby wyciskać z niego na prostych tyle ile fabryka dała to :cool: gratuluje pomysłu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 170 przekroczy (cr500) :icon_razz: bardzo głupie pytanie , koło setki to tylko na przelotówkach się jedzie transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No ale wyczynowa seta to na ostatnim biegu kreci max obroty silnika , wiec jakby sie pobawil z zebatkami to by pewnie i 160 poszla ale tylko po co?? Chyba ze na rajd paryz dakar ale seta sie do tego nie nadaje:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Moja RM125 na standardowych zębatkach, na asfalcie idzie ok. 140 km/h Ale jeżdżenie z takimi prędkościami może skończyć się rozerwaniem opony i .... śmierć w oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Moja RM125 na standardowych zębatkach, na asfalcie idzie ok. 140 km/h Ale jeżdżenie z takimi prędkościami może skończyć się rozerwaniem opony i .... śmierć w oczach.To sporo. Mi SX 125 100 km/h tylko szedł, kolegów sety też gdzieś koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Moja była yz 125 szła około 100km/h przy 48Z na tyle a YZ450F na 46Z ponad 120km/h leciałem bo kumpel na KLR mi potem powiedział a to nie była max prędkość - myśle że 140km/h to spowinna polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 w crossach ważniejsze jest przyspieszenie i moc a nie szybkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamis-a Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 w crossach ważniejsze jest przyspieszenie i moc a nie szybkość ja o tymwiem tylko chciałem sie konkretnie dowiedziec ile przy standartowych zebatkach poleci tak dla pewnosci przeciec nie bede cioł tym po ulicy :crossy: :clap: :) :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 mój RM 250 z 1983 roku był strasznie mocny ( z gazu na gume) i na 2 biegu miął już ponad 100 a max to ok 160km/h - i to jest prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Własnie na to czekałem - na wypowiedź super stunter pitera. A ja na moim RX 125 leciałem 180km/h na 5 - i to jest prawda... <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi