Antuan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, zwracam się do Was z prośbą o pomoc.Mianowicie chodzi o sprawdzenie motocykla.BArdzo bym prosił Osoby z Gorzowa Wielkopolskiego (jesli oczywiście mają czas i blisko) o obejrzenie tej XJ-ty.Moto ma być dla młodszego brata, zrobię mu je na cacy przez zimę.Głównie chodzi o to zeby moto szło prosto, silnik ok i dokumentacja. Nie chce jechać w ciemno bo odemnie to ponad 500km a jak wiadomo paliwo z nieba nie leci.Za pomoc się odwdzięcze , zapłace -jak kto woli. http://allegro.pl/item228181628_yamaha_xj_...ja_okazja_.html Wiem ze okazje się nie zdażają, sam mam nauczkę, ale moto będe robił od podstaw, ze zdjec wygląda przyzwoicie i cena mi się podoba. Proszę o kontakt na gg: 6044257. Z góry dziękuje .Katowice Pozdawiają. ;-) EDIT:Przepraszam za błąd w tytule, 600N to dopiero z niego będize ;-)Swoja drogą ma ktoś cześci z N ? Lampa, zegary itd? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Antuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Ten brak tablicy jest zastanawiajacy. Ciezko bedzie przerejestrowac sprzeta bez starej. Niech zalatwi wtornik przed sprzedaza, nawet jesli mialby doliczyc to do ceny. A poza tym to moto byl caly malowany oczywiscie :icon_mrgreen:. Ciezko stwierdzic cokolwiek wiecej. Aha, i modele z 92 roku nie mialy wlotow powietrza w owiewce. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To że malowany to wiem, tablica i klucz są podejrzane i też mnie zastanawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Z innych dziwnych rzeczy zauwazonych:-brak koncowek kierownicy oraz owiewka nie rocznik 92 swiadczyc moze o tym ze motorek juz kiedys lezal.-na ostatnim zdjeciu jest przeciez tablica rejestracyjna - wiec jak ja zgubil ? a poztym jak mozna zgubic kluczyk i jezdzic ??- kanapa ma nieoryginalne poszycie- nieoryginalny lewy podnozek- moze mi sie zdaje ale nie ma cetralnej podstawki (ale moze mi sie zdawac bo kiepskie zdjecia)- silnik wyglada na nietkienty Za ta cene jak by byl full legal bez kombinacji i z zamiarem przerobienia na N to sie moze oplacac (takie kupowanie moto na raty :icon_rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 I o to dokładnie chodzi, nie chodzi mi tutaj zeby zrobić na igłe pod sprzedarz i sru na allegro tylko o to zeby bracik sobie śmigał, spokojnie pojeździ nim 5-6 sezonów.Moto będe robił pomału w miare możliwości finansowych więc tak jak mówię, ma być prosty ,silnik ok i dokumenty.Wygląda na trzaskanego i to zdrowo. Jeśli niczego nie znajde w tych pieniądzach to ryzyk fizyk :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) POst się zdublował, proszę o usunięcie. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Antuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 I o to dokładnie chodzi, nie chodzi mi tutaj zeby zrobić na igłe pod sprzedarz i sru na allegro tylko o to zeby bracik sobie śmigał, spokojnie pojeździ nim 5-6 sezonów.Moto będe robił pomału w miare możliwości finansowych więc tak jak mówię, ma być prosty ,silnik ok i dokumenty.Wygląda na trzaskanego i to zdrowo. Jeśli niczego nie znajde w tych pieniądzach to ryzyk fizyk :icon_razz: Siema Antuan, miło powitać i na tym forum ale....Pierwsze słyszę, żeby ktoś robił igiełkę z takiego moto i sprzedawał na allegro;) Ja się raczej spotkałem przy wyborze obu swoich moto z "gównami owiniętymi w papierek po cukierku" no ale w końcu coś tam kupiłem z czego jestem zadowolony.Poza tym jak, dla brata nie będziesz go robił na igłę tylko"choby-aby sie kulał" ? No a konkretnie w temacie to podejrzana ta historia z tablicą i kluczykiem...zgubiłem tablice, i już tak zostało i kluczyk też...hm...?Poza tym na foci jest chyba tablica z "D" czyli moto sprowadzane. I może jeszcze ta niemiecka tablica się zgubiła? Ja bym odpuścił, choćby z tego powodu, że jeśli w przyszłości wyjdą jakieś dokumentowe chocki klocki to chyba nie będziesz pylał 500 km żeby to wyjaśniać :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Generalnie daruj sobie. Diverek jest cala masa, znajdziesz cos do latania za rozsadne pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Siema Antuan, miło powitać i na tym forum ale....Pierwsze słyszę, żeby ktoś robił igiełkę z takiego moto i sprzedawał na allegro;) Ja się raczej spotkałem przy wyborze obu swoich moto z "gównami owiniętymi w papierek po cukierku" no ale w końcu coś tam kupiłem z czego jestem zadowolony.Poza tym jak, dla brata nie będziesz go robił na igłę tylko"choby-aby sie kulał" ? No a konkretnie w temacie to podejrzana ta historia z tablicą i kluczykiem...zgubiłem tablice, i już tak zostało i kluczyk też...hm...?Poza tym na foci jest chyba tablica z "D" czyli moto sprowadzane. I może jeszcze ta niemiecka tablica się zgubiła? Ja bym odpuścił, choćby z tego powodu, że jeśli w przyszłości wyjdą jakieś dokumentowe chocki klocki to chyba nie będziesz pylał 500 km żeby to wyjaśniać :crossy:Będę robił na igłę ale nie po to zeby sprzedać, tyklo ,,dla siebie,,Hmmm... w razie czego można kupić rame ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Hmmm... w razie czego można kupić rame ;PNawet wiem gdzie :crossy: ale taka rama kosztuje pare stowek i jak sie wszystkie koszty zsumuje to moze sie okazac ze taniej wyjdzie kupic jakas porzadna sztuke Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jeśli by ktoś miał potrzaskanemoto do sprzedania typu xj 600 lub gs 500 w takiej kasie to biore od strzału, a nad tym xj-tem jeszcze pomyślimy, czekam na opinie kogoś kto moze tam podjechać i mniej więcej osłuchać szpeja, a przedewszystkim dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Będę robił na igłę ale nie po to zeby sprzedać, tyklo ,,dla siebie,,Hmmm... w razie czego można kupić rame ;P juz jeden na forum xj tak mowil... mlotkiem takich powybijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 napewno to nie jest jego pierwsze spotkanie zasfaltem owiewka nie jest od tego modelu podnózki sa nieorginalne ja to bym tego za friko nie wział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) napewno to nie jest jego pierwsze spotkanie zasfaltem owiewka nie jest od tego modelu podnózki sa nieorginalne ja to bym tego za friko nie wział e za friko na przerobe na endurasa to chetnie :) tak na serio to jak ktos problemow szuka to trafil na idealna okazje. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Mazzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antuan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 juz jeden na forum xj tak mowil... mlotkiem takich powybijac.Jeśli myśłisz ze takzrobię to się grubomylisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi