wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 co do worka, to nie wiem czy on go wsadzi, w sensie, żeby nie było skojarzeń - rozsądnie :icon_eek: przymocuje, bo 60 l to duży worek, a za dupskiem wr0ny na inazumie już dużo nie wepchniesz :icon_mrgreen: wiesz kruszynko.. ja mam krótszy bak... nawej jakbym miał tak gigantyczną dupę jak Ty, to i tak by się więcej zmieścilo ;P co do wina, to mnie lamuch ubiegłnie takie żeczy piłeś kłamczuchu !ojjj... każdy z nas był kiedyś młody i robił głupstwa... pamiętasz te czasy? czy pod grunwaldem nie mieliście patyków?wr0na, za Aśkę :Pwreszcie jakiś porządny powód do bijatyki ;) :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiesz kruszynko.. ja mam krótszy bak... nawej jakbym miał tak gigantyczną dupę jak Ty, to i tak by się więcej zmieścilo ;Pale nie 60 liytrów :icon_mrgreen: ojjj... każdy z nas był kiedyś młody i robił głupstwa... pamiętasz te czasy? czy pod grunwaldem nie mieliście patyków? oj niektórzy z nas są dalej młodzi, a ja sie nie wstydze tego co pije :icon_eek: wreszcie jakiś porządny powód do bijatyki ;) :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: Greedo, masz przerąbane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Greedo, masz przerąbane :wink: E tam, wr0na zawsze na strzelanine przychodzi z nożem :flesje: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hej,gdyby ktoś miał ochotę śmignąć razem z Wawy ok. 15-16 (wyjazd, najpóźniej), trzymając tak 100-120 w trasie (aczkolwiek bez zapsztalania na siłę) niech sie odezwie :flesje: - gg, pw, ew. w ostatniej chwili telefon - 605 146 650 pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) E tam, wr0na zawsze na strzelanine przychodzi z nożem :flesje: a nie pomyślałeś kiedyś, że tak jest, bo ten nóż mu wystarczy? hej,gdyby ktoś miał ochotę śmignąć razem z Wawy ok. 15-16 (wyjazd, najpóźniej), trzymając tak 100-120 w trasie (aczkolwiek bez zapsztalania na siłę) niech sie odezwie :wink: - gg, pw, ew. w ostatniej chwili telefon - 605 146 650 pozdrawiam, Adam coś kiele tego, może odrobinę później i z odpowiednima prędkością jedzie wr0na, z całkiem miłą damską ekipą i marianim, też miły, ale facet :) Edytowane 19 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a nie pomyślałeś kiedyś, że tak jest, bo ten nóż mu wystarczy? Zarysuje mi pocisk w locie? :flesje: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Zarysuje mi pocisk w locie? :D własciwie to nie, ale myślałem że to zabrzmi jak by był mega twardzielem :D ty w ogóle kolego to śmigaj spać a nie męczysz forum o 11:00 wieczorem, od piątku nie ma picia na pół i że chory jestem. Edytowane 19 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No niieeee.... rozdziewiczycie mnie w piątek :D Serio to nie wiem czy bede mogl tak tankować. Boje sie was i Adasia.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No niieeee.... rozdziewiczycie mnie w piątek :D Serio to nie wiem czy bede mogl tak tankować. Boje sie was i Adasia.... ee ja tam delikacik jestem spytaj wr0ne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiesz Greedo czemu na zachodzie przywrócono nauke walki nożem w wojsku?bo okazało się, że z odległości pięciu metrów nim wyciągniesz broń, odbezpieczysz ją, wycelujesz i strzelisz... będziesz leżał z poderżniętym gardłem. nie ważna szpada, ważne jak się nią włada. marcin faktycznie jest delikacik... niektóre dziewczyny mówią że nawet nic nie poczuły... :D (SOOOORRRYYY Marcinek!!! nie mogłem się powstrzymać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiesz Greedo czemu na zachodzie przywrócono nauke walki nożem w wojsku?bo okazało się, że z odległości pięciu metrów nim wyciągniesz broń, odbezpieczysz ją, wycelujesz i strzelisz... będziesz leżał z poderżniętym gardłem. nie ważna szpada, ważne jak się nią włada.marcin faktycznie jest delikacik... niektóre dziewczyny mówią że nawet nic nie poczuły... :crossy:(SOOOORRRYYY Marcinek!!! nie mogłem się powstrzymać...) żebym ja ci smrodu zaraz nie narobił :D znamy sie za dobrze. 2 zdania i zapomnisz o podrywie :P pamiętaj inaczej się nóż wyjmuje, a inaczej nim smaruje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie ważna szpada, ważne jak się nią włada. Wiem, dziewczyny też mi to mówią. A Tobie? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 wr0na, za Aśkę :( raczej Aśka za wrOnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wrona jak potrzebujesz to mam tankbaga troche przelatany bo ze 3 sezony mam ale jeszcze się nadaje (po za tym ja nie jadę więc swoje fanty wyjazdowe mogę pożyczyć) jak by co to wiesz jak mnie znaleść i gdzie he he he. P.S. O moim specyfiku z za szafy zapomnij jego się nie pożycza. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wrona jak potrzebujesz to mam tankbaga troche przelatany bo ze 3 sezony mam ale jeszcze się nadaje (po za tym ja nie jadę więc swoje fanty wyjazdowe mogę pożyczyć) jak by co to wiesz jak mnie znaleść i gdzie he he he. P.S. O moim specyfiku z za szafy zapomnij jego się nie pożycza. spoko sąsiad... pamiętaj... trzy stuknięcia w kaloryfer - żyrafy wchodzą do szafy, odzew - cztery puknięcia - pawiany wchodzą na ściany... P.S....ani nie zwraca... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi