Igor Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A widzisz Igor jednak są takie prognozy.Wiem, że są. Ale nie do końca wierzę w sprawdzalność prognoz dłuższych niż 2-3 dniowe. Co nie znaczy, że nie mam ochoty na słoneczny łykend w Ryni.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 dziekuję wszystkim za spotkanie w CZD. dzieciaki wyglądały na zadowolone :)milo poznac kilka nowych twarzy! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 No i po imprezce :buttrock: , dzięki wszystkim, którzy zdecydowali się na gościnne występy w Centrum Zdrowia Dziecka na pikniku zorganizowanym przez klub VRC :biggrin: W załączeniu parę fotek: fotki z CZDpozdrawiam pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam Pomimo iż z Milenką do CZD wpadłyśmy troszkę za póżno, dziękujemy za miłe powitanie klubu prowadzącego impreze, z tego co się orientuje troszkę osób wybiera się również 16 do Domu Dziecka, miło było również poznać trochę nowych twarzy z forum. Dzięki wielkie. Buziaki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkichWłasnie wrócilem z dlugich wojazy po UE i PolsceNa imprezę sie wybieram z Michałem alemiejsca w koszu jest sporo i mogę zabrać zebrane slodycze i inne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Witajcie! Tak jak się umawialiśmy z dzieciakami podczas ostatniej wizyty w DD (10.06.2007) organizuję kolejny wyjazd do DD na ul. Korotyńskiego w Warszawie. (...) Buziole,Nadiq Pytanie do NadiqJaki jest nr Korotyńskiego, nie wiem jak ułoży sie przedpołudnie w niedzielę, moze od razu pojade do DD Pytanie do Wszystkich:Czy ktoś się wybiara pod lublin 15.09 do DD o którym pisze Kembi? Tam na miejscu o 13.00jeśli bedzie padał deszcz jade puszką - obiecałem, a gęba nie cholewa :icon_razz: Edytowane 9 Września 2007 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kembi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Pytanie do NadiqJaki jest nr Korotyńskiego, nie wiem jak ułoży sie przedpołudnie w sobotę, moze od razu pojade do DD Pytanie do Wszystkich:Czy ktoś się wybiara pod lublin 15.09 do DD o którym pisze Kembi? Tam na miejscu o 13.00jeśli bedzie padał deszcz jade puszką - obiecałem, a gęba nie cholewa :D Nooo proszę ;) Masz u mnie browara(którego wypijesz dopiero po powrocie :) ) za fatyge i chęc pomocy. Przyłączcie sie proszę. Wiem, że to jest kawałek drogi, ale miałem okazje odwiedzić ten dom dwa razy i naprawdę niczego tam nie brakuje tak bardzo jak rozrywek i odrobiny radości :) Co do spotkania to możemy spotkać się w Lublinie dzięki czemu bez problemu tam traficie i zajedziemy wszyscy w jednym momencie. PozdrawiamKembi Edytowane 9 Września 2007 przez Kembi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Pytanie do NadiqJaki jest nr Korotyńskiego, nie wiem jak ułoży sie przedpołudnie w niedzielę, moze od razu pojade do DD Dom Dziecka nr 9 im. Lidii i Adama Ciołkoszówul. Korotyńskiego 1302-121 WarszawaTelefon: (0-22) 822-14-28Faks: (0-22) 823-00-41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Pytanie do Wszystkich:Czy ktoś się wybiara pod lublin 15.09 do DD o którym pisze Kembi? Tam na miejscu o 13.00jeśli bedzie padał deszcz jade puszką - obiecałem, a gęba nie cholewa :lalag: Ja już wiem, że niestety nie dam rady. Plan był, wypadła mi drobna niedogodność o której na śmierc zapomniałem, w piątek mam ślub, wraz z weselem i to pod Warszawą. Wiec nie dam rady wcześniej przygotować niedzielnych uroczystości, co wpłynie na to, że w sobotę będę zaj.... po uszy robotą. EDIT A no i dzięki ogromne, za spotkanie pod CZD, było super, dzieci jak zwykle zadowolone. Choć po podjechaniu pod CZD od frontu, zacząłem sie zastanawiać, czy aby na pewno spotkanie mialo się odbyć w sobotę i już jak miałem odjechać, jakaś przemiła pani pilnujaca szlabanu, zaczęła do mnie machać i tak trafiłem :cool: Edytowane 10 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Dziekuje za spotkanie pod CZD w Miedzylesiu... niestety ciutke sie spoznilem.Teraz czekam niecierpliwie na spotkanie w DD 16ego.Oby pogoda nam dopisala jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam, Jestem tu nowy, ale zaliczylem w sobote CZD i bylo super, usmiech na twarzach tych dzieciakow jest bezcenny. Ekstra inicjatywa:) W niedziele do DD chetnie sie wybiore. Bedzie jechal ktos z okolic Ursynowa/Kabat?? JEsli tak to plis o info gdzie mozemy sie umowic zeby pojechac grupa. pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam, Jestem tu nowy, ale zaliczylem w sobote CZD i bylo super, usmiech na twarzach tych dzieciakow jest bezcenny. Ekstra inicjatywa:) W niedziele do DD chetnie sie wybiore. Bedzie jechal ktos z okolic Ursynowa/Kabat?? JEsli tak to plis o info gdzie mozemy sie umowic zeby pojechac grupa. pozdrawiam Wszystkich Ja śmigam z Kabat, po drodze zgarniamy wr0nę z nowoursynowskiej, można się jeszcze zgadać z Tatakisem o ile jedzie, na pewno jakaś ekipa się znajdzie :) Jak wejdziesz w temat Warszawa, dzień wcześniej w sobotę jest ognisko, gdzie na pewno będziemy, (bez :) ) Można wtedy dogadać detale http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1019262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja śmigam z Kabat, po drodze zgarniamy wr0nę z nowoursynowskiej, można się jeszcze zgadać z Tatakisem o ile jedzie, na pewno jakaś ekipa się znajdzie :icon_twisted: Jak wejdziesz w temat Warszawa, dzień wcześniej w sobotę jest ognisko, gdzie na pewno będziemy, (bez :icon_rolleyes: ) Można wtedy dogadać detale http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1019262 Dzieki za info - pewnie sie pojawie bo mam bliziutko. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam,Jestem tu nowy, ale zaliczylem w sobote CZD i bylo super, usmiech na twarzach tych dzieciakow jest bezcenny. Ekstra inicjatywa:) W niedziele do DD chetnie sie wybiore. Bedzie jechal ktos z okolic Ursynowa/Kabat?? JEsli tak to plis o info gdzie mozemy sie umowic zeby pojechac grupa.pozdrawiam WszystkichMilo bylo Ciebie poznac i fajnie, ze z nami do Zaplotka podskoczyles. Ja śmigam z Kabat, po drodze zgarniamy wr0nę z nowoursynowskiej, można się jeszcze zgadać z Tatakisem o ile jedzie, na pewno jakaś ekipa się znajdzie :) Jak wejdziesz w temat Warszawa, dzień wcześniej w sobotę jest ognisko, gdzie na pewno będziemy, (bez :) )A wy lecicie prosto do DD czy wpierw na zbiorke do Centrum Handlowe Bemowo na 10.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 :bigrazz: Centrum Handlowe Bemowo, i cała grupą pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi