norbik Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 [/b]WIELKI SZACUN DLA WSZYSTKICH :) NIE MOGŁEM PRZYJECHAĆ...ALE PODZIWIAM TO , CO ZROBILIŚCIE DLA TYCH DZIECIAKÓW ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 zachecam tez do komentowania ;) http://picasaweb.google.com/michal.klucz/C...FROCPPhotoByMRFSzacun dla rozowego kurczaka ;) :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Fotki z imprezy są super :buttrock: A jak tak sobie patrzę... i patrzę... to widzę, że chyba ktoś zgubił plecaczka :crossy: : http://picasaweb.google.com/pepeintruder/D...824526264655826i ciocie to przegapiły? :wink: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ajj tam, nie znacie się.. :crossy: :wink: :clap: Hahahaha, wr0na wariacie, zniszczyłeś życie KaZetowi, why??!! why??!! ps; Szacun dla dzieciaka który śmigał z ejbidżi :clap: Miał odwagę małolat ;P Chłopie, żebyś wiedział jaka kolejka się ustawiała do wujka Adasia i Frani :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ja mam do wszystkich obecnych w domu dziecka pytanie. Zdjęcia robione podczas naszego pobytu mogą być wykorzystane w Wiadomościach Motocyklowych, w którymś z numerów. Chcę wiedzieć czy ktoś ma jakieś obiekcje co do wykorzystania jego wizerunku w tym dwutygodniku. Jeśli nie będzie sprzeciwów to uważam, że będzie to zgoda domyślna na umieszczenie wizerunków w czasopiśmie. Zdjęć wysłano 8 sztuk, więc i tak pewnie wszyscy sie nie załapią, ale pytam wszystkich. Myślę, że miło będzie przeczytać o naszej "akcji" i zadowoleniu dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja nie mam z tym żadnego problemu, nawet myślę, że to dobry pomysł. Nie będę się jednak wypowiadał za wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 no ja nie mam nic przeciwko temu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Rowniez nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Kropcia, co to są "Wiadomości Motocyklowe"? Pierwsze słyszę.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tez o tym slyszalam pierwszy raz, WMC to sie jakoś tak nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nic nie wiesz i dajesz ;) ?Gdzie to się kupuje?Aha, gdyby moja morda się się gdzieś zawieruszyła na zdjęciach to nie zgłaszam sprzeciwu.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) A ja mam do wszystkich obecnych w domu dziecka pytanie. Zdjęcia robione podczas naszego pobytu mogą być wykorzystane w Wiadomościach Motocyklowych, w którymś z numerów. Chcę wiedzieć czy ktoś ma jakieś obiekcje co do wykorzystania jego wizerunku w tym dwutygodniku. Jeśli nie będzie sprzeciwów to uważam, że będzie to zgoda domyślna na umieszczenie wizerunków w czasopiśmie. Zdjęć wysłano 8 sztuk, więc i tak pewnie wszyscy sie nie załapią, ale pytam wszystkich. Myślę, że miło będzie przeczytać o naszej "akcji" i zadowoleniu dzieciaków.Co prawda amatorsko ale jestem dosc blisko spraw praw autorskich w kwestii fotografii.Generalnie powinna byc zgoda pisemna konkretnych osob oraz autora fotek a nie "czy ktoszglasza sprzeciw" bo potem ktos sie obruszy i powie, ze nie widzial takiego apelu (i bedziez punktu widzenia prawa mial racje). Ale pomijajac to, fotografie powinny byc podpisanekto jest ich autorem. To tyle w kwestii co wolno itp... Kropcia, co to są "Wiadomości Motocyklowe"? Pierwsze słyszę.pzdrTaka gazeta - 2tygodnik (wyglada jak gazeta a nie czasopismo), ktora dostanieszw kioskach typu Kolporter, Empik itp... Edytowane 18 Września 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nic nie wiesz i dajesz ;) ?Gdzie to się kupuje?Aha, gdyby moja morda się się gdzieś zawieruszyła na zdjęciach to nie zgłaszam sprzeciwu.pzdr IGOR, tam nie ma wiadomości kryminalnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Z autorem nie ma żadnego problemu. Zrobimy inaczej. Ktoś mi zrobi galerie na picasa z tymi zdjeciami ktore zostały przesłane Pani Redaktor i poprosze o wyrażenie zgody osób uwidocznionych na tych fotkach. Tu jest link do fotek, które chce wykorzystać Pani Redaktor. fotki Osoby znajdujące się na fotkach proszone są o wyrażenie tutaj pisemnej zgody na publikację swojego wizerunku w WMC (wiadomości motocyklowe). Mam nadzieję, że spełni to wszystkie wymogi. Edytowane 18 Września 2007 przez kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tu jest link do fotek, które chce wykorzystać Pani Redaktor. fotkiHmm... nie widze zadnej "armatury" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi