Nadiq Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Kochani Moi! WIELKIE DZIĘKI DLA WAS WSZYSTKICH :icon_razz: Jesteście niesamowici! Było 60 motocykli i 1 quad i dzieciaki miały naprawdę w czym wybierać :smile: Dziękuję Wam, że przyjechaliście!Dziękuję Wam za to, że trzymaliście się zasad i żadne dziecko nie wyjechało na trasę bez kasku.Dziękuję za fantastyczny mecz!Dziękuję Florkowi za załatwienie pozwolenia na jazdę po parku, a Florkowej (pani z zieloną piłeczką) za okiełznanie dzieciaków :-)Specjalne podziękowania dla Mario, który załatwił nam dostawę 15 pizz, a my dzięki temu dostaliśmy ziemniaki, bigos i kompot :-)Dziękuję za wszystko :icon_mrgreen: :banghead: :crossy: Już nie mogę się doczekać kolejnego razu :-) Buziole,Nadiq Edytowane 17 Września 2007 przez Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Nadiq to MY dziekujemy Tobie i Florkom za to że mogliśmy dostąpić tego zaszczytu i wziąć udział w tak fantastycznym przedsięwzięciu :) :)Najwiekszą nagroda i mam nadzieję że się ze mna każdy zgodzi była radość dzieciaków :) pozdrawiam kropka ps. brakuje mi tylko zbiorowej foty z podpisami dzieciaków Edytowane 17 Września 2007 przez kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Super impreza dla dzieciakow! Wspaniale, ze mozna im bylo sprawic taka radosc.Wielkie brawa dla organizatorow za zorganizowanie placu do jazd w parku.Straz Miejska mogla tylko popatrzec sobie w papierki :notworthy: Na wiosne tez koniecznie musimy dzieciaki odwiedzic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Gdy wszyscy już pojechali i zostałam sama z Florkiem i dzieciakami podeszła do mnie dziewczynka i powiedziała: "To ciocie z wujkami to wszytsko dla nas zrobili??? my strasznie dziekujęmy... za wszystko " i oczy jej sie zrobiły szkalne, miała łęzki szczęścia. ech.. warto było dla takiej chwili!!! Dziekuję wam jeszcze raz! Ilość motocyklistów przerosła moje najśmielsze oczekiwania!! Strasznie się cieszę że są jeszcze ludzie którym się CHCE!!! Buziaki i pozdrowienia Florkowa P.S. Mamy zaproszenie do dzieciaków na święta BN... Co wy na to? oczywiście już bez motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 bylo zajebiscie !!! Dawno nie mialem takiej satysfakcji z tego co robie :clap: dzieki wszystkim za przyjazd ! :) dla dzieciakow wszystko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 P.S. Mamy zaproszenie do dzieciaków na święta BN... Co wy na to? oczywiście już bez motocykliBardzo fajnie... chetnie przyjde... mozna by bylo sie dowiedziec pare dni wczesniejile i w jakim wieku dzieci beda na swieta w DD aby kazde dostalo jakis prezentod nas :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Straz Miejska mogla tylko popatrzec sobie w papierki :clap:Durna gęba strażnika wiejskiego - bezcenne :clap: . Za wszystko inne zapłacisz kartą. Nosz, banda pedofili :) . Tak się cieszą z robienia radości dzieciom :biggrin: . Podejrzane :banghead: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nosz, banda pedofili :clap: . Tak się cieszą z robienia radości dzieciom :) . Podejrzane :banghead: odezwal sie kanibal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 FlorkowaP.S. Mamy zaproszenie do dzieciaków na święta BN... Co wy na to? oczywiście już bez motocykli Jak mnie nigdzie za granice nie wyniesie to czemu nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 święta z dzieciakami w DD?? Super pomysł. :) Trzeba tylko wcześniej się spotkać i obgadać sprawę prezentów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witajcie !Radość trudno opisać, ale spróbuję.Dzieciaki były bardzo zadowolone " niech Pan zrobi jeszcze jedno kółko" i robiłem, a potem "niech ....." i robiłem - bo jak tu odmówić takiemu szkrabowi, niektóre jeździły ze mną po 4 kółka. Starsze dzieci specjalnie czekały, a jak już wsiadły to: " Pan pojedzie ze mną pod górkę" i zaliczaliśmy te dwa dostępne podjazdy. Czułem się potrzebny tym dzieciom, a to frajda komuś sprawiać radość.Brawo Florki :biggrin: PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Jestem szczęśliwy, że mogłem uczestniczyć w tej zabawie :biggrin: Radość na buźkach dzieci - BEZCENNA.Gratulacje dla organizatorów.Na przyszłość podpisuje się wszystkimi łapami pod takimi akcjami.BRAWO!! :icon_mrgreen: Aż z wrażenia zapomniałem, że już dziękowałem i zrobiłem to ponownie, a nawet zrobiłbym to po raz trzecie, co też czynię: DZIĘKUJĘ!! :icon_mrgreen: Edytowane 17 Września 2007 przez mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nie sądziłem że to powiem..ale patrząc na Adasia na tej fotce..http://picasaweb.google.com/marcinlow/DDKo...901405488902498można powiedzieć, że czerwone są jednak fajniejsze ;) [od niebieskich] Ajj tam, nie znacie się.. :icon_mrgreen: :clap: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Patrzę na fotki i nie mogę opisać mojego szacunku dla Was... oraz swojej złości, że się pochorowałem i mnie tam nie było... ps; Szacun dla dzieciaka który śmigał z ejbidżi :D Miał odwagę małolat ;P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 poniewaz wiekszosc ludzi ktora byla w miedzylesiu, byla tez w DD to pisze to tutaj.dosalem pozwolenie od czlowieka z VFR OCP na wrzucenie do picassa zdjec, ktore do tej pory byly tylko jako zip. tak wiec teraz mozna juz spokojnie ogladac i linkowac.zachecam tez do komentowania :icon_biggrin: sadze ze kilka osob jeszcze tych fotek nie widzialo :clap:http://picasaweb.google.com/michal.klucz/C...FROCPPhotoByMRF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi