Selvin Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 1 osoba od piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ... ja poprosze jeden domek dla Piotrusiowa, będizemy od soboty rana... PS a kiedy to jest??? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pojedyncze osoby niech sie jakoś łapią z innymi w jedną całość. Proponuję w tamtym drugim temacie zbierać sie w grupy. Tak nie mam co zrobić z "1 osoba od soboty" Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Oleśka i Prot cały domek . Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 MeDeViLLek zaklepuje cały domek od piąteczku :) Skład osobogłowy Klaudiuszek z Maużonką + Spławiczek na dokładkę. Co prawda oni jeszcze o tym nie wiedzą ale ja wierze w swój dar perswazji :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 dalej potwierdzam rezerwacje jednego domkui juz na pewno wiem (nie pisalem wczesniej) od piatkubedziemy w piatek popoludniu ja i jan kalin + odchodzaca ekipa ;) czy bedzie potrzebna jakas przedplata dla organizatoraczy na miejscu placimy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dołączam się do pytania przedmówcy, czy jakaś zaliczka na domek jest potrzebna?Jeżeli tak, to proszę o info.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja i na pewno jan kalin- caly domekz nami beda inniPotwierdzam w całej rozciągłości cały domek od piątku???????????/ Jak nie to będzie dym :buttrock: :icon_razz: dla moto fanów było 90 jesienią w u.b. roku tak podrożało?// Ale cóż każda cenę za Borki :flesje: :rolleyes: :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 dalej potwierdzam rezerwacje jednego domkui juz na pewno wiem (nie pisalem wczesniej) od piatkubedziemy w piatek popoludniu ja i jan kalin + odchodzaca ekipa :crossy: czy bedzie potrzebna jakas przedplata dla organizatoraczy na miejscu placimy?? Mariusz moze dwa domki jeden to mało :icon_mrgreen: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mam małą uwagę, jako osoba która w zeszłym roku robiła listę. Macie drugi temat do pogaduszek, postarajcie się zeby tu były podawane tylko pełne składy domków i od kiedy, bez żadnych komentarzy czy informacji, że szukacie wyrka. Ułatwi to Pawłowi sprawę i pomoże w uniknięciu pomyłek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mariusz moze dwa domki jeden to mało :buttrock: :buttrock:tomek wystarczydamy rade, pomiescimy sie jak zawszea w ogole to kto tam bedzie spal :clap: - DING DĄG tomek wystarczydamy rade, pomiescimy sie jak zawszea w ogole to kto tam bedzie spal :icon_mrgreen: - DING DĄGo w morde dopiero przeczytalem post wyzejnajmocniej przepraszam :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Rezerwuje domek. Skład: Rybson13, Selvin, Kotek_73, Jokoko - od piątku. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Rezerwuję jeden domek,skład :JANUSZM, JĘDRZEJ, GOSIA,BUłA.Domek od piątku. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez JĘDRZEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja i Graża może być gdziekolwiek :biggrin: nawet podłoga :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Rezerwuje 2 domki składy losowo:Tita,Nulka,Mycha,Izulka,Tomek Kulig,Lime_82,Norbik, do składu dodajemy Turtel ( będzie sie działo), wstępnie od piątku ale to potwierdze Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez izula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi