piotrek2345 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) 1. schudnij wtedy mskuterek bedzie lepiej jechal bo bedziesz mniej wazyl :banghead:2. odkrec tłumik3. przeszlifuj głowice :) 4. wywal wszystko co zbedne :banghead:5. zepchaj go do morza :banghead: kurde jak ja nie lubie automatycznych skrzyni biegow :banghead: Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nigy juz nie kupie simsona . A tak pozatym to ja mam etz 251 a skuterem sie chce "pobawic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To zdejmij z niego wszystko i sie baw, a te 150zł przeznacz na wahe do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mozna by dac ciezsze rolki wariatora to ci sie bedzie lepiej zbieral. tanim kosztem moznaby zwiekszyc znacznie kompresje planujac glowice o jakis milimetr, ale bron boze wiecej. przy okazji wymiana pierscieni na nowe i powinno latac troche lepiej. sprzeglo owszem, od tego jest. ale zdajesz sobie sprawe jakie to sa koszta demontazu i montazu sprzetu mowiac juz o samej robociznie? zapomnij ze sie zmiescisz w 150 zeta z zakupem tuningowego sprzegla. pewniej wyjdzie ci zakup jakiegos uzywanego ukladu wydechowego z rozbitka cvzy cos, byle od tego samego pojazdu... ale taki wydech tez kosztuje... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 urzywane sprzegło tuningowe to kosz około 140 zl. (tak powiedział mi mechanik motoparku) Jak myslicie ile weznie mechanik za zamontowanie takiego sprzegla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 lepiej juz ta etke zatankuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) 1. schudnij wtedy mskuterek bedzie lepiej jechal bo bedziesz mniej wazyl :clap:2. odkrec tłumik3. przeszlifuj głowice :P 4. wywal wszystko co zbedne :P5. zepchaj go do morza :P kurde jak ja nie lubie automatycznych skrzyni biegow :P hehhe z tym morzem to popieram :) tez jestem tego zdania. czemu nie kupisz simsona? simson jest sto razy lepszy niz jakis chinol za 6000 czy cos w tym stylu. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez AdamSuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 hehhe z tym morzem to popieram :crossy: tez jestem tego zdania. czemu nie kupisz simsona? simson jest sto razy lepszy niz jakis chinol za 6000 czy cos w tym stylu. nie mówimy o chinolu za 6000, tylko o starym peżo za 1500 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 wiem tylko jedno skutery hondy i peżota to najbardziej przej.. do naprawy konstrukcje;] pełno zagadkowych rzeczy i ten gaxnik;/ no co za cholera!! jak ma wiecej niz 2 lata to zaczynaja sie schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 poszukaj używanego sportowego wydechu, dysze do gaźnika kupisz za mniej niż 10zł z przesyłką (do dellorto 4,90 dysza) I nie przesadzajcie że koszty wymiany sprzęgła są gigantyczne, wystarczy zdjąć pokrywę przekładni i pneumatykiem odkręcić nakrętkę dzwonu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) a jakie dysze kupic ?? A poza tym Mój peugeot jest mlodszy od simsona o kilka lat :biggrin: Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Krzysnik363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 za zmiane sprzegła ja biore 20zł :icon_biggrin: więc nie wiem czy to koszta , a najlepszym tuningiem będzie doprowadzenie silnika do takiego stanu w jakim był wychodząc z fabryki , bo takie tuningi za 150zł kończą sie nieciekawie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 tzn. czo czeba zrobic zeby doprowadzic do takiego stanu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a jakie dysze kupic ?? A poza tym Mój peugeot jest mlodszy od simsona o kilka lat :icon_mrgreen: co z tego ze mlodszy... a moje suzuki jest nowsze niz nsr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Chce zmienic dysze :icon_mrgreen: Skąd mam wiedziec na jaki rozmiar zmienic albo na ile rozwiercic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi