tomekkula Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 witam.mam w simku nowe dedtki i nowe opony. jak napompuje przód do 2atm a tył do 2,5 to już po tygodniu mam z przodu 1,8 a z tyłu 1,9-2,1. Wentylki mam dokrecone mocno. Co może przyć przyczyną?z góry dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kurde stary troche nie w tym dziale to umieściłeś...Twoj temat zostanie pewnie przeniesiony do Mechanika Motocykli 2T. Tylko, że od razu sam powinieneś tam to napisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Chyba ktoś rzucił urok na Twoje nowe opony.A jeśli nie urok to dziura w dętkach, albo zły wentyl. Czy "nowe" oznacza ze sklepu, czy też nowe znaczy że Ty kupiłeś je niedawno okazyjnie, a opona ma już np 8 lat leżenia gdzieś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 a w jakim stanie felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jeśli dętki "made in taiwan" to niestety normalne że puszczają po trochu bo ichnia guma jest zbyt porowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 czemu 2T wydaje mi się że jak nabardziej mechanika ogólnadędtki i opony nówki zse sklepu, tylna Vee Ruber (chyba tak to się pisze) a przód Heidenau. felgi minimalnie zósemkowane ale nieznacznie. wymienić zaworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dędtki i opony nówki zse sklepu, tylna Vee Ruber (chyba tak to się pisze) a przód Heidenau. felgi minimalnie zósemkowane ale nieznacznie. wymienić zaworki?Obręcze nie mają nic z tym wspólnego opony też (bo to są opony dętkowe !!!) Najprawdopodobniej dętki są słabej jakości, guma z której jest wyk0onana dętka jest tak rzadka że powietrze powoli uchodzi. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 zmien zaworki w detkach Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja mam w swojej WSK dętki z Tajwanu. Co miesiąc musze je lekko podpompowywać, cóż take gówniane produkty sprzedają ludziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 wsadź koło/dętkę do wody i będzie jasne Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ale na serio tanie chinskie dentki przepuszczaja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Niektore potrafia sie nawet rozejsc na zgrzewie albo urwac sie moze wentylek. Trzeba zainwestowac w porzadne detki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ale na serio tanie chinskie dentki przepuszczaja ???Na serio. Zobacz rowery w hipermarketach tam stosują słabe dętki. Musisz wymienić dętki i tyle. W wodzie nic nie wypatrzysz bo za wolno ucieka to powietrze. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W wodzie nic nie wypatrzysz bo za wolno ucieka to powietrze. wypatrzy , uwierz mi , pęcherzyk powietrza to nie bakteria Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 wypatrzy , uwierz mi , pęcherzyk powietrza to nie bakteriaMi się wydaje jeśli uchodzi 0,2 atm to nie wypatrzysz tego w wodzie. Wiem że powietrze to nie bakteria. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi