tomasz90skomra Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 WitamPrzeglądałem oferty i znalazłem ogłoszenie na otomoto:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M204800 Rzuciłem okiem i tu pierwszy postęp. otóż na czerwonym opakowaniu tłoka od hondy nsr125 std widnieje logo(zobaczcie coś jak literka "V" w takim kwiatku). Myślałem 3 dni zanim sobie przypomniałem gdzie je wcześniej widziałem>>>>> Otóż to samo logo znajduje się na moim starym tłoku od gt 80!!!!!:biggrin:)))))))Myśle że teraz napewno będzie łatwiej znaleźć niestety nie wiem nadal jaka to firma zobaczcie ten link i dajcie znać jak rozpoznacieBędzę bardzo wdzięczny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie wiem co to za logo ale na moim pudelku od Yamahy rowniez widnieje ten znaczek. W nim widac tak jakby litery KH, jednak nie wiem co to znaczy :/ I jeszcze jedno - to pudelko od standardowego tloka, zaden PROX, itp. Sadze wiec ze to znaczek wlasnie do fabrycznych, slabszych tlokow. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 może i tak ale jak będe wiedział jaka to firma to na pewno dostane wkońcu tego tłoka Piszcie dalej pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zrob zdjecie tloka i wstw tutaj , bo jetem prawie na 100% przkonany ze jest to tajwanski tlok pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam Zrobie zdjęcie jak tylko wezmę od kumpla kabel usb. Nie rozpoznaje nikt z was tego opakowania tam mają w ofercie więcej takich w czerwonych opakowaniach też na innych zdjęciach. Na tych pudełkach jest to logo "V" w kwiatku i napisy:przykładowo For Honda, Piston Kit, Part no. Nsr125 std Pomóżcie mi ktoś:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tajwan. w dodatku chyba w nienajbardziej atrakcyjnej cenie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 to jesty ch*j nie tłok!! nawet tego ne kupuj! wytrzymałość tego tłoka przy normalnej jeźdize to 3 miesiące, potem zaczynają tracić kompresjeFor Honda, Piston Kit, Part no. Nsr125 std itd to własnie napisy z tajwańskich opakowań tłoków, dostępnych w agmocie almocie , i wielu innych sklepach internetowych za połowe tej ceny, bo to badziewie z puszek po coli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja mam tłok formy position, pakowany w takie biale pudelka jedynmie z malym napisem rozmiaru tloka. zrobilem juz na nim ponad 5 tysiecy kilometrow, teraz stukam szosty, a w czwartek jade w dosc daaaaleka trase... chyba jakis wyjatkowy jestem. z tym, ze docieralem 2 tysiace km. jezdze na midlandzie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam Skoro mówicie że jest to padaka to może jakieś inne. Kurcze potrzebuje tego tłoka koniecznie, jak najszybciej to jest do Suzuki GT 80 na rozmiar (średnice) 50,5 mm. DAjcie jakieś pewne linki albo kontakty. POMÓŻCIE MI :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 kup sobie tloczek firmy prox jest w miare tani i dobry ( do rg 80 koszt kolo 200-250zl ) zagadaj do seba moto www.seba-moto.pl chyba taki jest jego adres www jesli nie to wejdz w google i wpisz seba moto i napewno znajdziesz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wyglada jak tajwan ale w opisie aukcji jest "oferujemy tlok do suuki ts bardzo trudno dostpny na rynkusa to tloki firmy meteorposiadamy tloki zarowno nominalne jak rowniez nadwymiarowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 to jest tajwan, ja taki wsadzilem do dt sam osobiscie zrobilem na nim 4tys km i terazniejszy wlasiciel zrobil z 1-2 tys motor chodzi nie ma problemow z odpalaniem jak zimny nie stuka i dobrze jezdzi MAAAGIA? wsadzilem tez tlok piston do hondy mtx 80 r2 sprezanie bardzo dobre zrobione na tym tloku przez nowego wlasciciela okolo 300km i nadal chodzi MAAGIA? gdyby te tloki pekaly i byly by do dupy to napewno by ich nie sprzedawano... ja jestem z pistonow zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Piston to na pewno nie firma... Piston z ang to tlok :) Co do tych tlokow - tez takiego zalozylem do DTki. Po pierwszym odpaleniu poszly pierscienie... Po reanimacji tlok zaczal puchnac (nie katowalem motorka jbc). POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 a co wy na te tloki firmy METEOR. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 WitamWidze, że delikatnie zboczyliście z tematu :icon_question: . Szkoda bo nie chodzi mi o to ile na nim silnik pochula ani wasze przeżycia z tajwańskimi tłokami:( Może znajdzie się ktoś kto poda mi tylko nazwe tej firmy albo jej stronę bo tylko o to mi chodzi. Dam dokładne zdjęcie opakownia o które mi chodzi: http://www.bikepics.com/pictures/990329 Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi