mati_mot Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 W morde....wykupią mi niedługo wszystkie na rynku:]Gratulujee serdecznie:) Takze sie szykuje na takiego sprzęta, więc dziel sie wrażeniami;)Miłego śmigania, szerokosci i bezawaryjnosci;)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 piękna, gratulacje, tez o takiej myślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 gratulacje, piękny sprzęt :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Dobry sprzęt... znajomy początkiem sezonu kupił niemal identyczną i jest bardzo zadowolony.. szerokiej, gumowych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 :biggrin: GRATULACJE :biggrin: fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Potwierdza sie wszystko co czytałem o tym motocyklu - mało pali, jest wygodny, nie ma problemu z wypzredzaniem, hamulce tez OK :biggrin: Tylko latać THX za miłę słowa PozdRRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Potwierdza sie wszystko co czytałem o tym motocyklu - mało pali, jest wygodny, nie ma problemu z wypzredzaniem, hamulce tez OK :crossy: Tylko latać THX za miłę słowa PozdRRo Roosu to kiedy posłucham jak toto chodzi? Bo narazie tylko obrazki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Potwierdza sie wszystko co czytałem o tym motocyklu - mało pali, jest wygodny, nie ma problemu z wypzredzaniem, hamulce tez OK :crossy: Tylko latać THX za miłę słowa PozdRRo malo to znaczy ile? tak z ciekawosci :icon_razz: ladny motorek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Moj Tcat:min. 4.8l/100 jazda spacerowa 90-100 kmhsrednio 5.5-6l/100 predkosc srednia pomiedzy 100-140 kmhmiasto 6l/100max. 6.7l/100 palowanie okolo 160-180 kmhPewnie moze spalic wiecej ale jeszcze nie mialem okazji tak szalec :banghead:A pali mniej ogolnie niz moja dywersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gratulacje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 name='RooSu' date='06 sierpień 2007 - 10:07' post='987582']Jak w temacie motofile ;) Po XJ miejsce w moim garażu zapełnił Thundercat '96. Szukałem dość długo ale w końcu udało się! Śmiga zajefajnie, brzmi jeszcze lepiej :flesje: fajny sprzęt wygodny bardzo szerokości na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi