m16 Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Co waszym zdaniem ladniejsze - lusterka okragle czy prostokatne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 mi sie podobają bardziej takie owalne całe w chromie ale takie to są dość drogie okrągłe są ładne ale w prostokatnych lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Prosokątne, wąskie, chromowane, takie jak ma teraz w Duce :P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 to zalezy jakie pasją do danego modelu motocykla :lol: ja nie preferuję wygladu lusterek, sam mam jedno, ale tylko dlatego, że tak przemawia praktyka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 właśnie zapomniałem napisać że do każdego motocykla pasują inne lusterka do enduro inne do choperra inne itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Okrągłe dzięki braku kantów nie powodują zrywania strug laminarnych powietrza opływającego motocykl, w związku z czym w istotnym stopniu wpływają na polepszenie osiągów maszyny. :P Stary, zamontuj takie jakie się Tobie podobają - w końcu to Twój sprzęt.Jeżeli chodzi o mnie to zamontowałem sobie takie "skuterowe" :P, a to z tej racji że się nie odkręcają i raz wyregulowane pozostają na swojej pozycji - z okrągłymi lustrami miałem różne przeboje na trasie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Chodzi o to ze zamatowalem sobie takie fajne prostokatne ale gowno w nich widac :/ a do tego po wypadku (jedno sie urwalo i je kleilem) saly czas sie rozregulowywuja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Chodzi o to ze zamatowalem sobie takie fajne prostokatne ale gowno w nich widac :/ a do tego po wypadku (jedno sie urwalo i je kleilem) saly czas sie rozregulowywuja :P Skoro tak, to najlepiej je zmień - bezpieczeństwo na drodze jest ważniejsze od względów estetycznych, pamiętaj o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Chodzi o to ze zamatowalem sobie takie fajne prostokatne ale gowno w nich widac :/ a do tego po wypadku (jedno sie urwalo i je kleilem) saly czas sie rozregulowywuja :P przyspawać skuniksyny do uchwytów na kierownicy i spokój :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 ja po wizycie a najlepszym motoryzacyjnym sklepie w moim miescie dostalem lusterka okragle chromowane z gwintem 10mm za 14 zł sztuka...strasznie sie zdziwilem ze w gole byly takie dostepne ale kupilem..najpierw musialem je wpakowac w imadlo i wygiac odpowiednio bo byly troche zaslabo wygiete ja malo widzialem a regulacja ustawiona maksymalnie..chciałem tez obinizyc klamke sprzegla ale za nisko wtedy byla wiec postanowilem pret lusterka wygiac i jest super...pozniej troche szkla sie poluzowaly ale wyciagnalem je...wsadzilem tekturowe kolko zeby nie mialy luzu, zalozylem uszczelke i wszystko jest jak nalezy...sadze ze za 28 zlotych mi sie oplacalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Ja narazie niemam lusterek i jakoś żyje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 A ja zmienilem lusterka na okragle (patrz fotki mojej jawci)Wziallem najtansze (7 zl szt.) bo byly najwieksze i nic absolutnie nic mi sie nie rozregulowywuje i widac wszystko poprostu idealnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 okragle - tzw myszki miki - to kult. prostokatne sa estetycznijesze i nadaja Etce sportowego wygladu - i zazwyczaj sa panoramiczne - to tez ich plus. ale ja zostaje przy myszkach miki ! ! ! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi