Olsen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Od paru lat jeżdżę na zloty do Nieborowa i w tym roku też się postaram wybrać, o ile będę w tym czasie w Warszawie. Tu macie szczegóły dotyczące rzeczonej imprezy:http://www.riders.pl/old/index.php?option=...month=08&day=17 Z motocyklowym pozdrowieniem :) Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Olsen mógłbyś rozwinąć jakoś temat? Mam zamiar się wybrać w tym roku do Nieborowa.. ino nie wiem jak tam z klimatem, bezpieczeństwo.. co jest w cenie (czy papu brać ze sobą... ) etc. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Byłem 2 razy w Nieborowie. Zlot jest organizowany przez Outlaws MC (skierniewicka grupa motocyklowa - nieźle się zdziwiłem za 1 razem). Atmosfera jest w zasadzie ok, ceny raczej wyższe (niż na zlotach do których ja przywykłem), bezpieczeństwo - niewiem o co Ci chodzi ale nie widizałem bijatyk (poza tym, że jeden znajomek dostał w pysk od organizatora - ale nie bardzo wiem o co poszło), ujeżdzający motocykle nie jezdzą po namiotach (raz tylko jakimś endurakiem wjechał w stolik :icon_mrgreen: ), koncerty całkiem fajne, a wystepy pań tez niczego sobie (zwłaszcza ostatnio :icon_razz: ). Ogólnie jak nie byłeś to polecam. Ja jednak w tym roku odpuszczam tą imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Obgadaliśmy temat z kapelą po wczorajszej próbie. Jeśli Dziadzisko nabędzie drogą kupna motocykl w najbliższym czasie to kto wie... pewno zjawilibyśmy się w penym składzie :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tak wstępnie to my w dwójkę (znaczy się Pawel z Niecnymi Zielonymi) jesteśmy chętni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo.. to chodziło mi o to co napisałeś - odnośnie wjeżdzania w namioty.. czy pranie po pyskach. Zwykle wolę się upewnić jadąc gdzieś po raz pierwszy... Zatem jeżeli pogoda dopisze to pojawię się z moją Samiczką.. a więc do zobaczyska :) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Olsen mógłbyś rozwinąć jakoś temat? Mam zamiar się wybrać w tym roku do Nieborowa.. ino nie wiem jak tam z klimatem, bezpieczeństwo.. co jest w cenie (czy papu brać ze sobą... ) etc. Pompka w zasadzie już wszystko napisał. Ja na nieborowskie zloty przyjeżdżam zazwyczaj w sobotę koło południa, a wyjeżdżam w nocy (po striptizie :biggrin: ). Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek zabrakło jadła czy napojów. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dobra konkrety, Olsen , Dziadu lecicie?Ja, Aneta i Mutek mamy wolne, chcemy gdzies uderzyć, skoro zabawa jest przednia możliwe że tam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Osiołkowi w żłobie dano ... w jednym Nieborów a w drugim Piecki :icon_mrgreen: Ehhh Nieborów zbyt blisko :banghead: Może za rok :icon_mrgreen: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 po mojemu zlocik dosc udany, podoba mi sie ze mozna pojezdzic moto, i klimat jest dosc luzny, jesli nic sie nie spierdzieli to chce tam sie zjawic, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dobra konkrety, Olsen , Dziadu lecicie?Za siebie mogę napisać, że jadę na 99%, zapewne w sobotę koło południa, a Dziadygę postaram się namówić, żeby też się ruszył. :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 My lecimy tez w sobotę:icon_mrgreen: Wracamy wieczorkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 My lecimy tez w sobotę;) Wracamy wieczorkiem:)Zatem do zobaczenia :bigrazz: Jeszcze nie wiem, czy będę wracał wieczorem (czyli koło 20) czy późną nocą, po zaliczeniu głównej atrakcji zlotowej. ;) :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A przygarnie mnie ktos do namiotu/pokoju?? ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lecę z Samiczką pewnie jutro z rańca.. Dzisiaj mieliśmy jechać, ale zapowiadają ostre lanie na wieczór/noc... więc chyba sobie darujemy tą jedną noc. Wracamy w niedzielę. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi