rob_73 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam ponownie :) Cóż pisać .... stara miłość nie rdzewieje .... to już 9 lat od chwili kiedy miałem pierwszą X11 :) Potem kredyt na mieszkanie i takie tam - życie - sprzedałem moją czarnulę :( Potem zabytki, różne 2 koła, 3 koła ( obecnie z dość dużą mocą :tongue: ) ale jednak ciągle w tyle głowy były wspomnienia kilkudziesięciu tysięcy kilometrów przejechanych X-em... Ciągle mnie to męczyło - no i jest X11 nr 2 - wymaga trochę pracy ale cóż - tego się nie boję Witam Ponownie Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem X-11-ki :bigrazz:Moto w 100 % spełnia moje oczekiwania - moc, wygląd, prowadzenie i ta .......... MIODNOŚĆ tego moto :icon_mrgreen:Ale z innej beczki ... Ktoś wgrywał mapę zapłonu od XX-a ??Ile wtedy ma koni więcej ?? Jak z przyrostem mocy ?Pozdrawiam Robert http://pl.youtube.com/watch?v=X3-9MwPlzpM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejM Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Szacun za powrót!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Podobno jeden X to za mało :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Czas na wyjazd do Rumuni więc namówiłem szffffffagra i kupił nareszcie porządny motocykl czyli X11 ;) Jednak mam pytanie - podobno z Francji idą zdławione na 106 kucy X11..... To taka sztuka podobno - okaże się na hamowni za jakiś czas :rolleyes: Panowie w jaki sposób były dławione nasze hondzinki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Siema. Spoko kolejny x11 ;) dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć ale blokują hondy na ECU. Jak coś obecnie mam ECU komplet mógłbym pożyczyć do spr ew odsprzedać ;). https://goo.gl/photos/od6Csj4U3oQZn6rm7 Link do części jak by ktoś coś potrzebowałNie mam : Boczkow Pluga Błotnikow Cewek Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 polatane :) :) Panowie kod błędu 25 to od czujnika spalania stukowego ? Moto zapierszegomaja aż miło ale F1 wyświetla błąd... Pomożecie ? Ma ktoś linę do schematu instalacji elektrycznej ? didok mi nie działa -nie dochodzi napięcie do przełącznika - bezpiecznik ok bo reszta działa Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Serwisowka https://drive.google.com/file/d/0Bw1AuM-59nxYcF9uLVBkMHJZTnc/view?usp=drivesdk Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Panowie - szykuje się do wyjazdu na Rumunię - szukam stelaży pod sakwy/kufry Może ktoś ma na sprzedanie dedykowane do x11? Jeśli nie - może macie dokładne foty oryginałów - zrobię sobie sam - nie chciałbym popełnić błędu przy robieniu - słabo by było w drodze zdziwić się że coś pęknie, urwie się itd :) Pomożecie :) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 polatane :) :) Panowie kod błędu 25 to od czujnika spalania stukowego ? Moto zapierszegomaja aż miło ale F1 wyświetla błąd... Pomożecie ? Ma ktoś linę do schematu instalacji elektrycznej ? didok mi nie działa -nie dochodzi napięcie do przełącznika - bezpiecznik ok bo reszta działa Dziękitemat ogarniety - co dziwne to nie czujnik, wiazka a ................ LeoVince - dodatkowo stwierdzam wibracje moto od 140 w górę ....Podmieniłem wydechy na oryginalne (ble) i zero problemów, drżenia .... Cóż i tak władowałem moje basowe :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irwonkas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam panowie poszukuje instrukcji obsługi do x11 nie serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Instrukcje mam ale tylko w werski papierowej. Co do stelaży to : https://goo.gl/photos/8BrYVqiu15ujGAht8 Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 temat ogarniety - co dziwne to nie czujnik, wiazka a ................ LeoVince - dodatkowo stwierdzam wibracje moto od 140 w górę ....Podmieniłem wydechy na oryginalne (ble) i zero problemów, drżenia .... Cóż i tak władowałem moje basowe :) Pozdrpo zmienie wydechu warto by zestroić moto.. znikną problemy z wibracjami i ogólni moto będzie zestrojone Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam Rumunia zaliczona :) Później fotki i relacja jak nasze dwie X11 ( moja i śfagra ;) ) dawały sobie radę na winklach... Niestety wczoraj wracaliśmy z innej wycieczki i hondzina odmówiła w 50% współpracy Pomożecie ? Pali na 2 cylindry (tylko dwa kolanka gorące - pozostałem zimne ) - napięcie do cewki która powinna zasilać świece dochodzi,-po włączeniu zapłonu z manetki zapala się podłaczona kontrolka - niestety nic więcej się nie dzieje .... Cewka podmieniona na dwie inne - bez rezultatu Czy nie powinienem szukać jakiegoś "impulsatora" czy innego ustrojstwa króre daje sygnały na cewwkę ? Pozdrawiamczy ten komp śmiga tylko z immo ? ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralx11 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja tak miałem na wiosnę wymiana cewki moto gada bez problemu. ? bo jeśli nie cewka, to sprawdź świece ja ostatnio miałem 2 pęknięte na tej co poszła cewka. Ogólnie które ci nie palą?sprawdź wszystkie podciśnienia i kostki (o ile już nie zrobiłeś) sprawdź świece bo jeśli jest iskra i z zapłonem ok to kolejna sprawa to paliwo Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Goralx11 Cytuj www.cbr-xx.pl Zapraszam również na www.forumcbf.pl Jak ktoś ma pytania to na maila :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Cewka podmieniona na dwie inne - bez rezultatu Czy nie powinienem szukać jakiegoś "impulsatora" czy innego ustrojstwa króre daje sygnały na cewwkę ?Dokładnie tak. Co prawda nie mam X11, ale prawdopodobnie masz 2 impulsatory. jak chcesz się upewnić to w większości moto można je miejscami zamienić i sprawdzić. Albo omomierz w łapę i porównaj oba. Jeżeli się będą różnić to jeden padnięty. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dziękuje za podpowiedzi - temat opanowałem - co dziwne po wymianie świec na nowe - moto lata .... Dodatkowo poczyściłem przepustnice, złacza w kompie itd .... Pozdrawiam p.s. dobrze że nie X nie padł na wyjeździe do Rumunii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi