misiu_ziom Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) witam. tak jak w temacie mam możliwosc kupna jednej z tych hond nsr 125 ;) moźecie mi coś powiedzieć patrząc po zdjęciach ? jakieś wady zalety?1) www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M493094 2) www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M493081 a tak po za tym jak widać możliwość rejestracji na motorower nie musiał bym robić prawka.. co o tym myślicie z taką rejestracją na motorower? Edited August 3, 2007 by misiu_ziom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Doctor_46 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Co o nich mozna powiedziec ladnie umyte :notworthy: rys sie nie dopatrzysz .. ;) Moto trza ogladnac na zywo .. odpalic posluchac jak chodzi itd .. tak z ze zdjec ciezko cos powiedziec . A co rejestracji na 50cc to nie polecam .. :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 a tak po za tym jak widać możliwość rejestracji na motorower nie musiał bym robić prawka.. co o tym myślicie z taką rejestracją na motorower?Jak cie policja zlapie albo co gorsza bedziesz mial 'kolizje' to kieszonkowego chyba do konca zycia nie zobaczysz ;) Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu_ziom Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 ok rozumiem ze odradzacie wiec wole juz to prawko zrobic hehe ;) no wiem mialem dzisiaj jechac i ku**a nie wiem czy pojade .. ale jak cos zdam relacje :notworthy: a jeszcze pytanie co do ceny .. rozsadna jak na te roczniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snorl Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Cena myślę że jest ok, jeszcze zależy w jakim stanie są te NSR'kiZresztą, zawsze można negocjować cenę :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olorol Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 kup kup zarejestrowane na motorower :banghead: 0 problemów, przegląd tylko jednorazowo robisz. 125/50 rOOxx ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vochu Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Ładne, choć wole w ciemnych kolorach :banghead:Nie rejestruj na 50ccm przy niedażBoże kolizji możesz iść do paki :banghead:A cene przynajmniej o 10% powinno CI sie udać obniżyc :banghead: Pozdr. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu_ziom Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 jutro z rana jade ogladac motorki wiec zdam relacje co i jak wygladalo :) co do to rejestracji jeszcze przemysle ... tata mi zze jak jest okazja to czemu nie <lol> zobaczymy :) ale jak cena jest ok to spoko .. no a negocjowac napewno bede :biggrin: i jeszcze jedno iem ze te moto sa z niemiec .. jakie dokumenty beda potrzebne do rejestracji? napiszecie mi ? pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 bez przesady z tym 50cm, zaraz do paki... jakos olorol mial wypadek 125/50 i z tego co czytalem nic sie niestalo (chodzi o ubezpieczenie itd.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu_ziom Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 a te potrzebne papiery to: Brief?Wymeldowanie?i Umowa? tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ...a te potrzebne papiery to: Brief?Wymeldowanie?i Umowa? Strona główna---> Przepisy Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu_ziom Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 bylem tam i jest inna ;) lepsza ;) czarna :D w fajnym stanie :icon_twisted: z roku 2002 :flesje: chce za nia 7 tys.. dobra cena czy se troche zawyzyl ? :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts