misiu_ziom Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) witam. tak jak w temacie mam możliwosc kupna jednej z tych hond nsr 125 ;) moźecie mi coś powiedzieć patrząc po zdjęciach ? jakieś wady zalety?1) www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M493094 2) www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M493081 a tak po za tym jak widać możliwość rejestracji na motorower nie musiał bym robić prawka.. co o tym myślicie z taką rejestracją na motorower? Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez misiu_ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co o nich mozna powiedziec ladnie umyte :notworthy: rys sie nie dopatrzysz .. ;) Moto trza ogladnac na zywo .. odpalic posluchac jak chodzi itd .. tak z ze zdjec ciezko cos powiedziec . A co rejestracji na 50cc to nie polecam .. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a tak po za tym jak widać możliwość rejestracji na motorower nie musiał bym robić prawka.. co o tym myślicie z taką rejestracją na motorower?Jak cie policja zlapie albo co gorsza bedziesz mial 'kolizje' to kieszonkowego chyba do konca zycia nie zobaczysz ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ok rozumiem ze odradzacie wiec wole juz to prawko zrobic hehe ;) no wiem mialem dzisiaj jechac i ku**a nie wiem czy pojade .. ale jak cos zdam relacje :notworthy: a jeszcze pytanie co do ceny .. rozsadna jak na te roczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cena myślę że jest ok, jeszcze zależy w jakim stanie są te NSR'kiZresztą, zawsze można negocjować cenę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kup kup zarejestrowane na motorower :banghead: 0 problemów, przegląd tylko jednorazowo robisz. 125/50 rOOxx ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ładne, choć wole w ciemnych kolorach :banghead:Nie rejestruj na 50ccm przy niedażBoże kolizji możesz iść do paki :banghead:A cene przynajmniej o 10% powinno CI sie udać obniżyc :banghead: Pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 jutro z rana jade ogladac motorki wiec zdam relacje co i jak wygladalo :) co do to rejestracji jeszcze przemysle ... tata mi zze jak jest okazja to czemu nie <lol> zobaczymy :) ale jak cena jest ok to spoko .. no a negocjowac napewno bede :biggrin: i jeszcze jedno iem ze te moto sa z niemiec .. jakie dokumenty beda potrzebne do rejestracji? napiszecie mi ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 bez przesady z tym 50cm, zaraz do paki... jakos olorol mial wypadek 125/50 i z tego co czytalem nic sie niestalo (chodzi o ubezpieczenie itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a te potrzebne papiery to: Brief?Wymeldowanie?i Umowa? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ...a te potrzebne papiery to: Brief?Wymeldowanie?i Umowa? Strona główna---> Przepisy Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 bylem tam i jest inna ;) lepsza ;) czarna :D w fajnym stanie :icon_twisted: z roku 2002 :flesje: chce za nia 7 tys.. dobra cena czy se troche zawyzyl ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi