Ansset Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Normalna sprawa :buttrock:Trzeba do tego podejsc jak do gry komputerowej. Pograc mozna, ale malo kto wyleci z automatem lub pol-automatem na ulice :) Mechanike mialem na pierwszym roku.. tyyyyle lat temu, ze juz mi sie zapomnialo < to taka uwaga odnosnie przlicznikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 4umowi"pijacy" coś cicho siedzą :notworthy: albo zapijają :buttrock:Forumowi pijacy korzystają z metra i/lub taksówek, gdy chcą sobie chlapnąć. :clap: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) 4umowi"pijacy" coś cicho siedzą :icon_mrgreen: albo zapijają :rolleyes:To, że sobie golnę nie znaczy, że muszę prowadzić, to co mam pisać? :icon_razz: pozdr Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To, że sobie golnę nie znaczy, że muszę prowadzić, to co mam pisać? :banghead: pozdrz wami to jak z politykami , nic do was niedociera :banghead: mowa jest o imprezach motocyklowych ostro zakrapianych i porannym powrocie do domu, bynajmniej nie 10km :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 z wami to jak z politykami , nic do was niedociera :banghead: mowa jest o imprezach motocyklowych ostro zakrapianych i porannym powrocie do domu, bynajmniej nie 10km :)Aaaa to mnie to nie dotyczy. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 z wami to jak z politykami , nic do was niedociera :biggrin: mowa jest o imprezach motocyklowych ostro zakrapianych i porannym powrocie do domu, bynajmniej nie 10km :banghead: To raczej moge potwierdzic, chociaz jak widac po koledze Juriuszi wyjatki sie zdarzaja :icon_exclaim: :bigrazz: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no wiem ze niby to tylko male piwo ale jednak piwo. Mogl chociaz poczekac z 15-20 minut i wtedy pojechac a nie odrazu. Tym bardziej ze motocyklista byl juz po 30 Małe czy duże , nie ma znaczenia, jak już zostało powiedziane pijesz - nie jeździsz.Nieważne jaka ilość. Koleś miął chyba więcej szczęścia niż rozumu że dotarl do domu o ile dotarł, choć może gdyby zaliczył szlifa w swoim moto wdzianku to by go to trochę rozumu nauczyło.Moje zdanie jest niezmienne, po alkoholu nie prowadź, nie ważne czy 2 czy 4 kółka.A takich pacjentów powinni od razu zwijać, dawać wysoookie kary, zabierać sprzęty i przybijać stęple na czole - uwaga- brak mózgu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aaaa to mnie to nie dotyczy.A mnie dotyczy. Na zlotach motocyklowych i innych tego typu imprezach bynajmniej nie wylewam za kołnierz (chyba że jadę tylko na jeden dzień, bez noclegu), niemniej jednak ostatniego dnia - czyli w przeddzień powrotu - staram się ograniczać. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 na zlotach widziałem... jak pijani wsiadają i robią zagrożenie innym...jeden koles w zeszłym roku na scigu 600 glebnął, nie utrzymał motocykla, bo... pieszy z nad przeciwka szedł. choć chwała mu, że jechał wolno i nacisnął klamkę hamulca i... pac nie mógł sam wstać, a gdzie tu postawic moto... a w tym roku... 1000 zachciało... ale tym razem był trzeźwy... jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi