Cielak Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Smutna wiadomość, to już nawet nie chodzi o to czy zdążę z prawkiem (06.09.2007 mam egzamin praktyczny, teoria już zdana)Tak się złożyo że nie było innego wolnego terminu i........ i 15.09.2007 biorę ślub cywilny Z tej oto przyczyny nie mogę pojechać (chociaż pojawił się plan żeby zabrać Panią (już dawno nie Pannę) młodą i zrobić słub po drodze :crossy: ). Przykro mi chłopaki.Innym razem.Jeśli ktoś nie jedzie to serdecznie zapraszam na ślub :) PozdrawiamCielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Praga zarezerwowana, 250CZK za noc, pokoje były 4 osobowe, mozna wykupić śniadanie - 60CZK Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molin2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 :icon_biggrin: aaaaa !! zawaliłem teoretyczny q.......wa z prawkiem nie zdążę.A jak wygląda podróż w grupie może poleciałbym bez prawka :icon_arrow: Kontroluje policja grupy motocyklistów??? kto ma takie doświadczenia.Co doradzacie lecieć?? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A jak wygląda podróż w grupie może poleciałbym bez prawka :lalag: Nie chciałbym sie wtrącać (bo sam niestety nie jadę, chyba że cud sie zdarzy), ale lejce to jedno z najwazniejszych warunków wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: aaaaa !! zawaliłem teoretyczny q.......wa z prawkiem nie zdążę.A jak wygląda podróż w grupie może poleciałbym bez prawka :) Kontroluje policja grupy motocyklistów??? kto ma takie doświadczenia.Co doradzacie lecieć?? Pozdrawiam :crossy: No cóż - Twoje ryzyko..... Z tymi kontrolami to jak w życiu - jeździsz rok czasu i nawet kontroli nie masz a czasem to 2-3 w tygodniu.... Palenie albo zdrowie - wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molin2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ok przemyślałem sprawę odpuszczę. Szkoda ale nie chciałbym zeby moto holowali na parking gdzieś kolo granicy a i w grupie nie byłoby zbyt przyjemnie gdyby doszło do kontroli drogowej. Po za tym nie znam przepisów Słowackich co do prowadzenia pojazdów bez prawka, więc usuwam się z listy z przykrością. Przyjemnej podróży życząc wszystkim uczestnikom wycieczki a wypijcie tam piwko za powodzenie mojego egzaminu poprawkowego ;) Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) OK to ustalone - nocujemy w piekielnych dołach. Jestem na etapie ustalania szczegółowej marszruty. Na dniach pojawi się tutaj szczegółowy plan podróży. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://img69.imageshack.us/img69/8281/mapakk3.gif Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 czyli na ten jeden nocleg potrzebne będą śpiwory + karimata (albocoś) - hmmm... chyba będę musiał bagażnik założyć... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 J.Pastor - dzięki - też znalazłem :icon_mrgreen: PLAN PODRÓŻY: 1]. 14.09godz. 8:00 - 8:15 - zbiórka Parking pod OBI - Aleja Krakowska, przy Okęciu 2]8:15-8:30 odprawa, wyjazd do Wrocławia 3] 15:00-15:15 zbiórka we Wrocławiu:parking przy MAKRO - skrzyżowanie ulic - Al. Karkonoska, Czekoladowa i Klecińska. TU DOŁACZA RESZTA POLSKI - nie spóźnić się. :icon_twisted: wyjazd 4]Nocleg w Piekielnych Dołach - KARIMATY I ŚPIWORY OBOWIĄZKOWE !!!! 5]15.09Wyjazd do Pragi i zakwaterowanie. 6]godz. ??:?? - wypad w miasto, zwiedzanie, integracja itp. 7]16.09REPLAY 8]17:09 - poniedziałekPowrót do kraju - około południa. UWAGI: 1. Na miejsce zbiórki stawiamy się zatankowanymi maszynami.2. Zabieramy dokumenty: dowód osobisty, rejestracyjny i OC.3. Na odprawie ustalimy czy dzielimy się na dwie grupy czy jedziemy jedną.4. Szczegóły zwiedzania Pragi ustalimy sobie przy piwku w Piekielnych :crossy: LISTĘ CHĘTNYCH ZAMYKAM o północy 09.09.2007 - do tego czasu proszę się określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No chyba jestem świnia ale nic to, mówi się trudno, w końcu knajpa jest czynna przez 24 h. Zadzwoniłem właśnie do Piekielnych i jakaś zaspana pani poinformowała mnie że nie budzie problem jak przyjedziemy 14 -stego do nich zanocować. Pytałem czy większa grupa , moze nas być naście osób, nie sprawi problemu i takoż otrzymałem niekrępującą odpowiedź. A więc Panie i Panowie.... :icon_razz: :wink: :buttrock: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 mam zamiar jeszcze przed 14.09 podskoczyć do piekielnych na przejażdżkę - więc mogę na miejscu zapytać i potwierdzić nocleg dla grupy kilkunastu osób Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 mam zamiar jeszcze przed 14.09 podskoczyć do piekielnych na przejażdżkę - więc mogę na miejscu zapytać i potwierdzić nocleg dla grupy kilkunastu osób Też wpadłem na podobny pomysł, w tę niedzielę tj. 02.09.07 A co do wyjazdu to dołącze do grupy w Pekelnych, albo w piątek wieczorem albo w sobotę rano( postaram się być w piątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ok - Panowie - to jak będziecie to potwierdźcie proszę nocleg dla około 20 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ok - Panowie - to jak będziecie to potwierdźcie proszę nocleg dla około 20 osób. Byłem, uprzedziłem o najeździe :icon_evil: , na piątek wieczórPani powiedziała, że będzie czekać. P.S. Jaskinie wyglądają dość solidnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi