thefex Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 pewnego poranka rozwozilem towarzystwo po imprezie. gdy zajechalem do domu, zauwazylem, ze na tylnym siedzeniu mam slicznie wkomponowana w tapicerke gume do zucia :icon_twisted: czym to cholerstwo wyczyscic? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Pomaga zamrożenie. Tylko jak zamrozić tapicerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pomaga zamrożenie. Tylko jak zamrozić tapicerkę?za jakieś dwa 3 miesiące na suwalszczyźnie wystarczy zostawić auto w nocy na zewnątrz i... zmrożone na kość ;) Pozdrawiam,bom sam z podlasia ;) Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wyskubać ile się da, a resztę rozpuszczalnikiem nitro ( ew. aceton ).Tylko sprawdź, czy nie odbarwi tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Trzeba miec specjalny rozpuszczalnik lub zamrazacz do gumy do zucia.Ja mam u siebie w vanie, ale czy to w Polsce sprzedaja to glowy nie dam.Z acetonem na tapicerke raczej bym sie nie zamierzal - rozpuszczalnik moze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 może to ? http://moto.allegro.pl/item259147288_hit_s..._naklejki_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Stary jak swiat sposób;] To zapalniczka tylko trzeba to umieć robić dzierasz gume a resztki podgrzewasz zapalniczka i wycierasz. Czynnosc powtarzasz az do skutku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi