homman Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Z tej strony:http://www.louis.de/_3026bad9c4569da514398...CM=2&typ_id=3LW Wynika że moje virago jest zblokowane o 5KM czyli prawie 1/3 kucy ;(Bo silnik to 3lw 0 18 Znalazłem coś takiego na necie: Wg briefu masz wersje zablokowana do 13 kW przy 7000tys obr/min. Normalniezwykła wersja bez blokady ma 16 kW przy 8000 tys obr/min. Niestety nie podajasposobu blokady. Zmiana mocy nie ma wiekszego wplywu na predkosc maksymalna bo w obuprzypadkach producent podaje 120 kmh Jakieś propozycje????Bo hyba nie jak w 535 pol silnika do wymiany i nie ma po co tego robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 W swoim AWTARZE wpisałeś że mieszkasz "pod mostem" to poszukaj pomocy u penerów na dworcu.Uzupełnij prawdziwymi danymi a pomyślimy jak Ci pomóc.Może wstydzisz się swojego miasta? Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 nie sosnowiec I nie śląsk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Facet! Jaja sobie robisz??Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Bardzo grzecznie z Twojej strony, nie licz na pomoc na tym 4um z takim wychowaniem szczeniaku. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 to powiedz mi po kiego czorta ci gdzie mieszkam??? Nie szukam mechanika ale info gdzie zblokowana no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A powiem :Jak wypełniałeś poszczególne pola i nie chcesz się przyznać do wiejskiego pochodzenia to nie pisz nic a nie rób sobie jaj z kolegów 4umowiczów bo nas lekceważysz takim zachowaniem.Zapytaj Bolka pod mostem jak rozblokować Twój ukochany motocykl.Ja osobiście pomagam motocyklistom a nie pomagam bezdomnym.Poniał ? Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 jakbyś dobrz popatrzył to jest pełno opisów typu "z kąś" " nie wiem" itp. Wienc nie czepiaj sie tylko mod powinien zauwazyć bezsensowne posty. Ktore niepotrzebnie piszesz.... I po prostu je wywalić. A osobiście dałbym ci bana na 2 - 3 dni. @MODProsze o wyczyszczenie wątku do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wpisz prawdziwe dane w profilu, albo likwiduję konto.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi