MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jakieś nowe info??? A tak w sumie to kto z FM leci? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A ja mam pytanie czy ktoś zna adres gościa odpowiedzialnego za pogode???bo jestem żywotnio zainteresowany złożeniem mu wizyty...... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jakieś nowe info??? A tak w sumie to kto z FM leci? pzdr ja planuję stracić torowe dziewictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no to do zoba! :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakieś nowe info??? A tak w sumie to kto z FM leci? pzdr Jeśli 17/04 będzie pogoda to ja będę na pewno :buttrock: Z Wawki będzie pewnie więcej maszynek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakieś nowe info??? A tak w sumie to kto z FM leci? pzdr Ja :D Juz w sobote cwiczac przed wyjazdem zaliczylem 2 szlify. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No to bogato , a co ty ćwiczyłeś - może szlify właśnie :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Może lądowania ćwiczył ;] A Ty YUBY będziesz na torze ?? Jak tak to w OBI czerwony dywan zamówię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 oby była pogoda to sie zobaczymy :buttrock: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Chyba za szybko schodzilem i "wszedlem" na niewytarta czesc opony + za mala predkosc i za duzy przechyl. Przynajmniej wiem kiedy traci juz przyczepnosc. Gmole nowe musze zrobic bo tamte sie "zuzyly" :D Co do Lublinieringu to 99% jestem. W koncu torowe rozdziewiczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 niedzielny (18.04) racing show albo żałoba pozostawiają termin śmigania (17.04) bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No temat jakby ucichl a to juz tuz tuz. Prosze o jakies potwierdzenie czy odbedzie sie sobotnie latanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Też bym sie chętnie karnął z Warszawy z jakąś ekipąw ten weekend. Mam tylko pytanie ile kasują za wjazd na tor i czy w związku z wydarzeniami w ostatni weekend tor bedzie otwarty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 z tego co mi wiadomo to sobotnie latanie odwołane. dwa to impreza motogp 18.04 została przeniesiona na 08.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 z tego co mi wiadomo to sobotnie latanie odwołane. dwa to impreza motogp 18.04 została przeniesiona na 08.05 Moto GP przeniesiona na 9 maja ;] LINK >> sam dół strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi