foks Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 może ustawimy się na kebabciu jakimś Oooo dobry pomysl :crossy: Kiedy ustaweczka? Bedziemy mogli powspominac niczym koledzy z gixxer kap jak to sie wchodzi w lewy zakret przy 40km/h :icon_mrgreen: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 - Squod nie dotyka się tyłeczka nie swojej dziewczyny :notworthy: :wink: :bigrazz: ja tylko pytalem ile pali :notworthy: ach Ci zazdrosnicy ;) sam taki jestem z igly widly :eek: Sqoud obczailem ten asfalcik na mysiadle ;] jest 1 klasa tylko ze za duza widownia i niebiescy szybko sie zajwiaja jak chcesz polatac na kole w niedziele to wal na priv, powiem gdzie co i jak ;) cholera mialem czas w nd :D ale dostepu nie mialem do internetu od pt ... :( co do asfalciku to jest git, najlepiej wieczorem jezdzic ... no i trzeba uwazac na smerfow :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Squod, przecież Twoja Cebeerka zawsze w pionie lata to numerów nie spiszą :smile: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Squod, przecież Twoja Cebeerka zawsze w pionie lata to numerów nie spiszą :icon_mrgreen: :icon_twisted: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witka!Przemek -jesteś osobiście odpowiedzialny za donosy w czasie mojego urlopu na temat ustawki z torem . Jeśli skroi się 26.08 wizyta na torze to kot będzie cierpiał moje nieudolne próby pokonywania zakrętów. Zapowiada się kilku chętnych aby przyjść ,zobaczyć i ....umrzeć ze smiechu patrząc jak to Pruch stara się pokonać winkiel powyżej 30km/h.Pomijając jednak jak kto jeździ-zabawa jest przednia, towarzystwo jak paliwo wysokooktanowe-najlepsze, a czas mile i pożytecznie strawiony. Pozdrowionka dla WAS wszystkich. Pruch :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Turek 25-26sierpnia juz zarezerwowales? :D ja odpadam w tym terminie bo pod koniec sierpnia lecimy :biggrin: do HR (wiec moto musi byc sprawne...) pees. ale jest i dobra wiadomośc nie mam monopolu na organizację GPLublin więc dacie radę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) OK, to kto jest chetny na ten weekend sobota? niedziela? leciec do lublina na tor??? niech sie kazdy wpisuje. kto z Lubliniakow zalatwilby sprawe organizacyjne z torem ?? szybko sie decydowac i deklarowac bo czas leci PS:oki, jak nie ma chetnych to nie lecimy :icon_biggrin: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E, no nie tak szybko, daj szansę przeczytać... :icon_twisted: Osobiście jestem 50/50 ale nie mówię nie, natomiast jutro zrobię rozeznanie w okolicy kto i kiedy miałby ochotę pośmigać. Jestem prawie pewien, że wynik będzie niezerowy, przynajmniej na niedzielę. Organizacji raczej się nie podejmę bo obecność pod znakiem ? jednak wcale nie trzeba być lublinianinem (ja tu tylko pracuję :icon_biggrin: ) aby to załatwić.Jak dobrze pamiętam Paweł, który zajmuje się obsługą toru wspominał aby kontaktować się pod ten adres:http://www.pzm.pl/O_nas/Zarzady_OkregoweZresztą Turek na PW pewnie mógłby przybliżyć sprawę formalności z torem.Od sprawdzenia dostępności toru na ten termin trzeba by zacząć oraz zaprosić pogodę (dobrą) :icon_mrgreen:No i chyba nowy wątek by pasował. Torem interesuję się od niedawna ale pod koniec lipca BS śmigało, potem motomisie - nie wierzę, żeby nie było chętnych na powtórkę. Problem ilościowy pojawia się jak się chce zorganizować śmiganie w lokalnym gronie... Bądźmy dobrej myśli, kilka dni zostało :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Też jestem zainteresowany na powtórkę - tak na 70 %. Nie wiem czy dam radę wrócić z urlopu. :bigrazz: Będę śledził temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Motocykl co prawda niezbyt sportowy, ale z chęcią bym się przejechał i przetestował nowe oponki. Jeśli pogoda pozwoli piszę się na sobotę. Jeśli wypad w niedziele to prawdopodobnie też, ale bez gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mi pasuje ale nastepny weekend, 1-2 wrzesnia. W ten weekend jestem w pracy. Zobaczcie najpierw jak z dostepnoscia toru. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 czekam na nr tel od Turka i zaczne zalatwiac, fajnie by bylo jakby chociaz zebralo sie z 10osob.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cino Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jeśli moja maszyna przeżyje poznań to ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 czekam na nr tel od Turka i zaczne zalatwiac, fajnie by bylo jakby chociaz zebralo sie z 10osob.... Nawiązując do wcześniejszych obietnic jeśli to byłaby niedziela to się piszę na 90%.Oprócz mnie przynajmniej 2-3 osoby też by były chociaż mam nadzieję, że więcej się namyśli i spróbuje swoich sił.Sobota jest gorszym terminem z racji zlotu w okolicach Chełma na który pewnie część potencjalnych uczestników będzie chciała pojechać. A więc trzymaj rękę na pulsie bo sądząc po postach wygląda na to, że frekwencja będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 tylko ze jeszcze nie mam nr tel od TUrka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi